Dakkapel met geïntegreerd en elektrisch bedienbaar rolluik in Apeldoorn

Matenveld ligt in het zuidwesten van De Maten, een wijk in het zuidoosten van Apeldoorn die in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw is gebouwd. Matenveld heeft goede voorzieningen waaronder een winkelcentrum en een mooi park.

In het voorjaar van 2020 plaatste BM Daktechniek een vergunningsvrije dakkapel op de 2e etage aan de achtergevel van dit huis.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Matenveld in Apeldoorn

  • Type dakkapel: kunststof, prefab met plat dak
  • Afmetingen: 465 cm breed en 150 cm hoog
  • Kleur kozijn: Ral 9001  crème/wit
  • Kleur zijwanden en boeideel: Ral 5011 staalblauw
  • Kleur daktrim: Ral 5011 staalblauw
  • Materiaal zijwanden: kunststof gevelpanelen van Keralit
  • Materiaal boeideel: kunststof dakrandpaneel van Keralit
  • Materiaal dakbedekking: kunststof EPDM

Extra opties

  • Elektrisch bedienbaar en geïntegreerd Heroal rolluik inclusief radiografische wandschakelaar en Somfy Oximo motor. In kleur Ral 5011 staalblauw

Dakkapel specialist voor Apeldoorn

Als u op zoek bent naar een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Apeldoorn, bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Het construeren en plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Apeldoorn in omgeving.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Apeldoorn

Een dakkapel moet passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. Wij zorgen ervoor dat u een dakkapel krijgt die helemaal past bij de uitstraling, vorm en het materiaal van uw woning. We geven u alle vrijheid in het kiezen van materiaal, model en afmeting. Op basis van uw voorkeuren en onze ervaring maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Apeldoorn? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende indicatieve offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons op nemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel in Apeldoorn te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op