Prefab dakkapel met insectenhorren in Amersfoort

In het najaar van 2020 plaatsten we een vergunningsvrije dakkapel aan de achterzijde van dit huis in het Soesterkwartier in Amersfoort. Het Soesterkwartier is een mooie jaren ’30 wijk met ruim 10.000 – relatief jonge – inwoners en veel voorzieningen. Met het plaatsen van een dakkapel op de 2e verdieping creëren de bewoners een mooie lichte zolderverdieping.

De opdracht voor deze dakkapel in het Soesterkwartier van Amersfoort

  • Type dakkapel: prefab, kunststof met plat dak
  • Afmetingen dakkapel: 363 cm breed en 175 cm hoog
  • Kleur kozijn en draaikiepramen: Ral 9016 wit
  • Materiaal zijwanden en boeideel: gladde kunststof beplating
  • Kleur zijwanden en boeideel: Ral 5011 staalblauw

Extra opties

  • Twee insectenhorren in de draaikiepramen
  • Bestaand dakraam verplaatst

Dakkapel specialist voor Amersfoort

Bent u op zoek naar een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Amersfoort? Dan bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Het construeren en plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Amersfoort en omgeving.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Amersfoort

Een dakkapel moet passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. Wij zorgen ervoor dat u een dakkapel krijgt die helemaal past bij de uitstraling, vorm en het materiaal van uw woning. We geven u alle vrijheid in het kiezen van materiaal, model en afmeting. Op basis van uw voorkeuren en onze ervaring maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Amersfoort? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende indicatieve offerte aan. U  kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel voor uw huis of bedrijf in Amersfoort te verwezenlijken.