Brede dakkapel met insectenhorren en ventilatieroosters in Amersfoort

Nieuwland is een wijk in het noorden van de stad Amersfoort, die is gebouwd als zogenaamde Vinex-wijk.  Het is een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk met veel groen en voorzieningen. In het vroege voorjaar van 2021 plaatste BM Daktechniek een brede, vergunningsvrije dakkapel op de 2e etage aan de achtergevel van dit huis in de wijk Nieuwsland van Amersfoort.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Nieuwland van Amersfoort

  • Type dakkapel: kunststof prefab met plat dak
  • Afmetingen: 460 cm breed en 140 cm hoog
  • Kleur kozijn en draaikiepramen: Ral 9016 wit
  • Kleur zijwanden en boeideel: Ral 7016 antracietgrijs
  • Materiaal zijwanden en boeideel: gladde kunststof beplating

Extra opties

  • Twee ventilatieroosters in de vaste ramen
  • Drie insectenhorren in de draaikiepramen

Dakkapel specialist voor Amersfoort

BM Daktechniek is een echte dakkapel specialist. We zijn gevestigd in Harderwijk en plaatsen al meer dan 20 jaar dakkapellen in heel Nederland, die we zelf maken in onze werkplaats. Onze timmerlieden zijn elke dag op pad om overal in Nederland de mooiste kapellen te plaatsen. We bouwen en plaatsen ook voor uw woning – in de regio Amersfoort – de mooiste dakkapel.

Een maatwerk dakkapel voor uw woning in Amersfoort

U wilt niet alleen een goede dakkapel, maar ook een exemplaar dat past bij de eigenschappen van uw woning. Wij bepalen samen met u de ideale afmetingen, vorm, materialen, kleuren en extra’s  voor uw woning. Een dakkapel is een investering voor lange tijd. U wilt zeker weten dat u de juiste keuzes maakt. Die maakt u samen met de specialisten van BM Daktechniek.

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel in Amersfoort? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel in Amersfoort te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op