Het plaatsen van een dakkapel is een klus die maar 1 dag hoeft te duren. ’s Morgens komt ons team van specialisten om een gat in uw dak te zagen en eventueel de dakconstructie te verstevigen.

Onze technische collega’s hebben uw dakkapel op de aanhangwagen vervoerd en deze wordt met de hijskraan – die speciaal voor dit doel voor uw deur staat – op het dak geplaatst. In de loop van de middag is uw dakkapel helemaal klaar en kunt u genieten van een zee van licht en ruimte op uw zolderverdieping. Dakpannen en ander sloopafval kunnen (tegen meerprijs) door middel van een bouwcontainer worden afgevoerd. Dat betekent geen troep op zolder of in de tuin.

Zodra de dakkapel op uw dak geplaatst is, wordt de buitenkant afgewerkt en eventuele extra’s (zoals een insectenhor of een extra dakraam) worden gemonteerd. Dakbedekking en randen worden netjes afgewerkt en de dakkapel wordt volledig wind- en waterdicht gemaakt. De dakkapel kan tegen meerprijs aan de binnenzijde worden afgetimmerd. Dit kan als optioneel geoffreerd worden. De vakmannen van BM Daktechniek laten de werkplek bezemschoon achter. Bij het opleveren van de dakkapel wordt de werking van bijvoorbeeld een rolluik uitgelegd. Vervolgens wordt overgegaan tot de betaling, dit kan contant of per pinbetaling.

Kant-en-klare dakkapel?

Een kant-en-klare of ‘prefab’ dakkapel is erg populair. Het grote voordeel is dat een prefab dakkapel binnen 1 dag op uw dak wordt geplaatst. Een prefab dakkapel van BM Daktechniek is geen massaproduct. Sterker nog, iedere dakkapel die onze werkplaats verlaat is een uniek, op maat gemaakt product.

Voordelen prefab dakkapel

  • De dakkapel wordt in één dag geplaatst
  • Geen onverwachte problemen bij de montage
  • Hoeveelheid bouwafval beperkt
  • Goede prijs door efficiëntie tijdens de bouw
  • Minder afhankelijk van het weer bij het plaatsen

Prefab dakkapel; op maat gemaakt

Een dakkapel moet passen bij uw huis en uw wensen. BM Daktechniek heeft meer dan 20 jaar ervaring met het bouwen en plaatsen van dakkapellen op verschillende huizen in heel Nederland. Met die kennis en ervaring kunnen we u uitstekend adviseren als u een maatwerk prefab dakkapel op huis wilt laten plaatsen. We zorgen ervoor dat we – in onze eigen werkplaats – een dakkapel bouwen die echt past bij uw huis.

Hoe gaat het plaatsen van een prefab dakkapel?

BM Daktechniek is erg trots op het feit dat we al meer dan 20 jaar de mooiste dakkapellen in heel Nederland mogen plaatsen. Het afgelopen jaar hebben we van een groot aantal projecten beschrijvingen en foto’s op onze website geplaatst. Wij wijzen u graag op de uitgelichte projecten van BM Daktechniek. Hier ziet u hoe het plaatsen van een prefab dakkapel in zijn werk gaat.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek wilt over de mogelijkheden van een kant-en-klare prefab maatwerk dakkapel voor uw huis.

Wij nemen contact met u op