10 jaar garantie

Snel geplaatst

Geen aanbetaling

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel van BM Daktechniek is snel geplaatst. Onze voorgefabriceerde dakkapellen worden in onze werkplaats in Harderwijk gebouwd door onze vakmannen en kunnen in één dag op uw woning geplaatst worden. Wanneer u een prefab dakkapel laat plaatsen, geniet u binnen de kortste keren van meer ruimte en licht op uw zolder.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Offerte aanvragen

Kunt u een prefab dakkapel op uw woning laten plaatsen?

Een prefab dakkapel wordt in zijn geheel op uw woning geplaatst met een hijskraan. Hierdoor kost het plaatsen van uw dakkapel aanzienlijk minder tijd. Zowel onze kunststof dakkapellen als onze kapellen van hout kunnen prefab geplaatst worden. Alle onderdelen van de kapel worden voorbereid in de werkplaats, zodat het geheel gemakkelijk op uw dak gemonteerd kan worden. Het is niet altijd mogelijk om een prefab dakkapel op uw woning te plaatsen. Of u een voorgefabriceerde kapel op uw woning kunt laten plaatsen, hangt af van verschillende factoren, zoals de vorm en constructie van uw woning en de ruimte om uw woning heen. Bovendien heeft u veelal een vergunning van de gemeente nodig om een voorgefabriceerde kapel te plaatsen. Dit geldt vooral wanneer u uw kapel aan de voorkant of zijkant van uw woning wilt plaatsen.

Vraag onze experts om advies

Bent u benieuwd of u een prefab dakkapel kunt laten plaatsen op uw woning? Of heeft u vragen over de kosten van een prefab dakkapel? Onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via 0341 45 13 55.

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand november 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen