Dakkapel Rotterdam

Waarom een dakkapel op maat op uw huis in Rotterdam laten plaatsen?

Als u een huizenbezitter in Rotterdam bent heeft u vast wel eens overwogen om een dakkapel te laten plaatsen. Met de extra ruimte die u daarmee op de zolderverdieping creëert kunt u optimaal genieten van uw huis. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste leverancier voor uw dakkapel te kiezen. Het plaatsen van een dakkapel is tenslotte een serieuze investering en u wilt zorgen dat de dakkapel past bij uw huis. U wilt een betrouwbaar bedrijf dat professioneel en netjes werkt en de gemaakte afspraken 100% nakomt. BM Daktechniek is zo’n bedrijf. Al meer dan 20 jaar maken en plaatsen we dakkapellen in heel Nederland. Met een klein team van echte professionals zorgen we ervoor dat u de ideale dakkapel krijgt. Het plaatsen van een maatwerk dakkapel in Rotterdam duurt nooit meer dan 1 dag.

Direct een offerte aanvragen

Daarom een dakkapel op uw huis in Rotterdam

De waarde van huizen is de laatste jaren spectaculair gegroeid. Met een dakkapel op de bovenste verdieping van uw huis creëert u zomaar een aantal vierkante meters woonoppervlak in uw bestaande huis. De waarde van die vierkante meters in de huidige vastgoedmarkt is in veel gevallen meer dan de investering in de dakkapel. Maar de echte reden dat u een dakkapel voor BM Daktechniek kiest is meer licht, ruimte en meer woongenot. De dakkapel op uw woning in Rotterdam in een zolderverdieping die als volwaardige slaap- of werkkamer kan worden gebruikt.

De juiste dakkapel bij uw huis

De stijl van uw huis is uitgangspunt bij het bepalen van de ideale dakkapel voor uw huis in Rotterdam. De mogelijkheden in vorm, afmeting, materiaal en kleur zijn groot. De adviseur van BM Daktechniek bepaalt in overleg met u welke dakkapel het beste bij uw huis past. De dakkapel wordt in onze eigen werkplaats op maat gemaakt. Samen met u bepalen we de dag van plaatsen.

Hoe zit het met een vergunning voor een dakkapel in Rotterdam?

In de meeste Nederlandse gemeenten zijn er regels voor het plaatsen van dakkapellen. Voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde (straatkant) van het huis is vaak een vergunning nodig. Aan de achterzijde kan plaatsing van een dakkapel vaak zonder vergunning. Het is belangrijk dat u zich vooraf informeert en een eventueel benodigde vergunning op tijd aanvraagt. De regels in Rotterdam kunt u lezen op  omgevingsloket.nl . BM Daktechniek kan overigens (tegen vergoeding) een eventueel benodigde vergunning voor uw regelen.

Stel uw eigen dakkapel samen

Bij BM Daktechniek maken we voor ieder klant een maatwerk dakkapel. Alleen op die manier weten we zeker dat de dakkapel helemaal voldoet aan uw wensen en goed past bij de stijl van het huis. Sommige mensen willen bijvoorbeeld een dakkapel een dakkapel van hout . Voor een ander huis is juist een kunststof dakkapel ideaal. Bij BM Daktechniek kiest u uit dakkapellen met een plat dak of een dakkapellen met een schuin dak Ook de kleur van de dakkapel en de kozijnen kunnen op maat besteld worden. En wat denkt u van handige extra’s zoals een rolluik of screen, insecten horren, extra draaikiep ramen of misschien wel een extra dakraam?

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Rotterdam

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer weten over uw dakkapel?

Wilt u een vrijblijvend adivesgesprek voor uw dakkapel in Rotterdam?  Neem contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. In zo’n gesprek met onze adviseur worden we alle mogelijkheden voor uw ideale dakkapel besproken.

U kunt ook vooraf een vrijblijvende offerte aanvragen. Op die manier kunnen we het gesprek op basis van die offerte met u aangaan.

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9