Dakkapel Harderwijk

Een dakkapel op maat in Harderwijk

In het midden van het land ligt de stad Harderwijk. Op de Veluwe zijn prachtige huizen te vinden met nog prachtigere uitzichten. Hoe kunt u daar nog beter van genieten? Wij hebben het antwoord voor u: een dakkapel op uw woning in Harderwijk. Misschien heeft u een huis gekocht en wilt u meer ruimte creëren. Of misschien bent u een huis aan het bouwen en heeft u in een later stadium toch bedacht dat u een dakkapel wilt. DM Daktechniek is van al deze markten thuis. Of het nu gaat om een rijtjeshuis, een kantorenpand of een vrijstaande villa. Wij adviseren en helpen u graag.

Een dakkapel plaatsen in Harderwijk

Indien u op onze website onder het kopje ‘projecten’ Harderwijk typt, dan ziet u een hoop tevreden klanten. Van al deze projecten heeft BM Daktechniek foto’s mogen nemen zodat u alvast een beeld kan schetsen van wat wij kunnen realiseren voor u. Van een houten dakkapel tot een uitbouw met een eenzijdig verhoogde nok. Zo hebben we in een wijk een serie dakkapellen mogen realiseren. Allemaal van hetzelfde materiaal en ook qua kleur koos men voor eenheid in de straat. Ook kunststof dakkappellen zijn populair in deze Veluwse vissersstad. BM Daktechniek kan voor u alle mogelijkheden op een rijtje zetten. Voor elk gewenst huis en elk gewenst budget.

Gezin uit Harderwijk blij met nieuwe dakkapel!
Onlangs heeft BM Daktechniek deze mooie kunststof dakkapel geplaatst aan de Van Heemskercklaan in Harderwijk. Na een prettig voortraject hebben we een dakkapel geplaatst ten behoeve van de voor –en achtergevel. Beide dakkapellen zijn voorzien van een Veka Topline NL kozijn met een mooi verdiept profiel. De zijwanden en boeidelen zijn geheel afgewerkt met strakke volkern kunststof beplating. Als kleurstelling is gekozen voor crème/wit in combinatie met staalblauw aansluitend bij het woonhuis. Een dakkapel vergunning was vereist voor de dakkapel aan de voorgevel. De opdrachtgevers hebben er voor gekozen het aanvragen van de omgevingsvergunning tegen meerprijs door BM Daktechniek te laten verzorgen.

Lees hier de ervaring en beoordeling van heer Scholma over de service en dienstverlening van BM Daktechniek.

Klanttevredenheid op basis van 484 beoordelingen

9