Dakkapel Harderwijk

De ideale dakkapel voor uw huis in Harderwijk

Als u een eigen huis in Harderwijk bezit, is de aanschaf van een dakkapel zeker de moeite waard. Met een dakkapel maakt u van een zolder een ideale slaap-, werk-, hobby- of kinderkamer. Een dakkapel is een goede investering. U zorgt voor extra vierkante meter woonoppvlak.  BM Daktechniek is een familiebedrijf en een echte dakkapel specialist. Met een team van ervaren timmerlieden maken we dakkapellen op maat. We doen dat in onze eigen werkplaats. Als de dakkapel klaar is plaatsen we die binnen 1 dag de nieuwe dakkapel op uw huis in Harderwijk.

Direct een offerte aanvragen

Een dakkapel die past bij uw woning in Harderwijk

Een dakkapel moet passen bij de uitstraling van uw huis. Een dakkapel voor een nieuwbouwhuis is anders dan een dakkapel voor villa uit de jaren ’30. Gelukkig zijn de mogelijkheden om de dakkapel helemaal te laten passen bij uw huis in Harderwijk groot. De afmeting, de kleur, het materiaal en de keuze in opties bepalen of de dakkapel past bij uw huis. De adviseur van BM Daktechniek laat u graag alle mogelijkheden zien zodat u de beste keuze voor de dakkapel van uw huis in Harderwijk kunt maken.

Welke vergunning heb ik nodig voor een dakkapel in Harderwijk?

In Nederland is het per gemeente verschillend geregeld. Veel gemeenten willen graag controle houden op de manier waarop huizen worden verbouwd. Met namen op hetgeen wordt gebouwd en het zicht van een straat bepaald. Zo is het in veel gemeenten toegestaan om zonder vergunning een dakkapel aan de achterzijde van het huis te plaatsen. Voor een dakkapel aan de voor- of zijgevel van een huis moet vaak wel een vergunning worden aangevraagd. Via omgevingsloket.nl kunt u nagaan of u een vergunning nodig heeft voor de dakkapel voor uw woning in Harderwijk.

Stel uw eigen dakkapel samen

Dakkapellen van BM Daktechniek zijn er in alle soorten en maten. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Wilt u een kunststof dakkapel of kiest u juist voor een houten dakkapel ? En heeft u al bepaald of uw nieuwe dakkapel een plat dak moet hebben of wilt u liever een dakkapel met een schuin dak ? Natuurlijk kiest u zelf de kleur van de dakkapel en de kozijnen. U maakt uw dakkapel helemaal op maat met opties zoals een rolluik of screen, insecten horren, extra draaikiep ramen.

Waarom onze dakkapellen?

  • Persoonlijk advies
  • Vrijblijvende offerte
  • Goede prijs
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst

Offerte voor een dakkapel in Harderwijk

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Contact over uw dakkapel

Meer weten over het ontwerpen en laten plaatsen van een maatwerk dakkapel voor uw woning in Harderwijk? Neem dan snel contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9