Dakkapel Garderen

Uw huis is meer waard met een dakkapel

Je ziet het steeds vaker in Garderen: huizen met een dakkapel. Een dakkapel is dan ook de beste investering voor huiseigenaren. Met een dakkapel investeert u in extra woongenot én het aantal vierkante meters woonoppervlak. Een dakkapel in Garderen maakt van een donkere zolderverdieping een volwaardige woon- of werkkamer. De extra vierkante meters, die door de plaatsing van een dakkapel ontstaan, zorgen bovendien voor meer waarde van het huis. Bij BM Daktechniek ontwerpen, bouwen en plaatsen we dakkapellen voor huizen in heel Nederland. We zijn een familiebedrijf met echte dakkapel-specialisten. Ruim 20 jaar ervaring zorgt ervoor dat we ook voor uw huis in Garderen de beste maatwerk dakkapel oplossing kunnen bieden.

Direct een offerte aanvragen

Daarom wilt u een dakkapel op uw huis in Garderen

Een dakkapel zorgt voor enorm veel woonplezier. U kunt zich nu nog nauwelijks voorstellen hoeveel licht en ruimte een dakkapel op uw zolderverdieping brengt. Wij weten uit ervaring met het plaatsen van honderden dakkapellen: een donkere zolderruimte verandert met een dakkapel van BM Daktechniek in een lichte ruimte waar u alle kanten mee op kunt.

Deze dakkapel past echt bij uw huis

Het is belangrijk dat u bij de aanschaf van een dakkapel de juiste keuzes maakt. Keuzes in afmeting, materiaal en kleur. Een dakkapel moet echt passen bij de uitstraling van uw huis. Bij BM Daktechniek hebben we heel veel ervaring in het samenstellen van de juiste dakkapel die echt passen bij uw huis. We doen dat samen met u. U zult merken dat de ervaring van de BM Daktechniek adviseur van grote  toegevoegde waarde is bij de keuze voor de ideale dakkapel voor uw huis in Garderen.

Heb ik een vergunning nodig voor een dakkapel in Garderen?

Of u voor een dakkapel in Garderen een vergunning nodig heeft, is afhankelijk van waar u deze wilt laten plaatsen.Via omgevingsloket.nl kunt u online nagaan of u voor het laten plaatsen van een dakkapel in Garderen een vergunning nodig heeft. De regels daarvoor verschillen per gemeente. Het gaat vrijwel altijd over de plek waar u de dakkapel wilt plaatsen. In de meeste gevallen geldt dat alles wat grenst aan openbaar toegankelijk gebied (de weg, openbaar groen of water) meer invloed heeft op de de directe omgeving. Voor een dakkapel die u aan de achterzijde van uw woning wilt plaatsen heeft u daarom niet snel een (omgeving)vergunning nodig. We gaan ervan uit dat u dit voor uw situatie controleert en eventueel aanvraagt. BM Daktechniek kan dit onderzoek ook (tegen vergoeding) voor u doen.

Ontwerp de ideale dakkapel voor uw huis in Garderen

Bij het samenstellen van een dakkapel voor uw huis in Garderen is de belangrijkste vraag: wilt u een dakkapel van kunststof of een houten dakkapel laten plaatsen? BM Daktechniek levert beide type dakkapellen. Daarnaast moet u natuurlijk bepalen hoe breed en hoe hoog de dakkapel wordt. Welke kleur u kiest voor de boeidelen, het kozijn en de ramen zelf. Bij BM Daktechniek kunt u ook kiezen  voor mooie extra’s bij uw dakkapel. Denk bijvoorbeeld aan een rolluik of screen bij uw dakkapel of horren om insecten buiten de deur te houden. In overleg met onze adviseur stelt u de ideale dakkapel voor uw woning in Garderen samen.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Garderen

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer weten over uw dakkapel?

We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over het plaatsen van een dakkapel in Garderen. In een gesprek met onze adviseur worden alle details over uw dakkapel en de plaatsing besproken. Natuurlijk weet u vooraf precies de prijs die u gaat betalen voor een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek.

Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. U kunt ook langskomen voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Maak dan eerst een afspraak zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9