Dakkapel Ermelo

Ruimer wonen in Ermelo met een dakkapel

Bent u de trotse eigenaar van een huis in Ermelo? Wilt u meer licht en ruimte in huis? Dan overweegt u wellicht de aanschaf van een dakkapel. Fijn dat u onze website bezoekt. Wij van BM Daktechniek zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van maatwerk dakkapellen in heel Nederland. We zijn een echt familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van dakkapellen. We beschouwen iedere dakkapel als een maatwerk project. Met een klein en vast team van allround dakkapel specialisten plaatsen we ook voor uw – in één dag – de ideale dakkapel voor uw huis in Ermelo. 

Direct een offerte aanvragen

Een dakkapel voor uw huis in Ermelo

BM Daktechniek bouwt maatwerk dakkapellen. Voor ons is dat volkomen logisch. Ieder huis is anders. En een dakkapel is een investering waar u jarenlang plezier van wilt hebben. Logisch dat u zorgvuldig bepaalt hoe de dakkapel voor uw huis eruit met zien. Samen met de adviseur van BM Daktechniek bekijkt u de mogelijkheden voor het bouwen van de ideale dakkapel voor uw huis. U zult verbaasd zijn over de heerlijke lichte ruimte die op uw zolder ontstaat na het plaatsen van een dakkapel van BM Daktechniek. Bovendien profiteert u van de ongekend hoge kwaliteit van een dakkapel van BM Daktechniek.

De juiste dakkapel kiezen

Geen huis is helemaal gelijk, dus geen dakkapel is hetzelfde. Dat is het uitgangspunt van BM Daktechniek. Het type woning waarin u woont, bepaalt de uitstraling van de dakkapel die u zoekt. Bij BM Daktechniek maken we in overleg met u de juiste dakkapel die past bij uw woning. Zo weten we zeker dat u jarenlang plezier heeft van een dakkapel die echt bij uw huis past. Wij bouwen de dakkapel naar uw wensen en zorgen – in overleg met u – dat de dakkapel voor uw woning in Ermelo in één dag wordt geplaatst.

Welke vergunning heb ik nodig voor een dakkapel in Ermelo?

In Nederland is het beleid voor het plaatsen van een dakkapel per gemeente verschillend. Het vergunningbeleid komt voort uit de behoefte van gemeentebesturen om controle te houden op de manier waarop huizen worden verbouwd. Met name op hetgeen dat het zicht van een straat bepaalt. Zo is het in veel gemeenten toegestaan om zonder vergunning een dakkapel aan de achterzijde van het huis te plaatsen. Voor een dakkapel aan de voor- of zijgevel van een huis moet vaak wel een vergunning worden aangevraagd. Via omgevingsloket.nl kunt u nagaan of u een vergunning nodig heeft voor de dakkapel voor uw huis in Ermelo.

Stel uw maatwerk dakkapel samen

Dakkapellen van BM Daktechniek zijn er in alle soorten en maten. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Wilt u een kunststof dakkapel of kiest u juist voor een houten dakkapel ? En heeft u al bepaald of uw nieuwe dakkapel een plat dak moet hebben of wilt u liever een dakkapel met een schuin dak ? Natuurlijk kiest u zelf de kleur van de dakkapel en de kozijnen. U maakt uw dakkapel helemaal op maat met opties zoals een rolluik of screen, insecten horren, extra draaikiep ramen.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Ermelo

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer weten over uw dakkapel in Ermelo?

We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over het plaatsen van een dakkapel in Ermelo. In een gesprek met onze adviseur worden we alle details over uw dakkapel en de plaatsing besproken. Natuurlijk weet u vooraf precies de prijs die u gaat betalen voor een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek.

Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. U kunt ook langskomen voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Maak dan eerst een afspraak zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9