Dakkapel Dronten

Geniet in Dronten van een dakkapel

Heeft u een eigen huis in Dronten? Dan heeft u vast wel eens nagedacht over de aanschaf van een dakkapel. Met een dakkapel maakt u van een donkere zolder een complete werkkamer, kinderkamer of extra slaapkamer. BM Daktechniek uit Harderwijk is een familiebedrijf en al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerk dakkapellen in heel Nederland. Bent u op zoek naar meer informatie voor een dakkapel voor uw huis in Dronten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Direct een offerte aanvragen

Kiezen voor een dakkapel in Dronten

De belangrijkste reden waarom een dakkapel wordt gebouwd, is dat een dakkapel meer ruimte en licht aan uw huis toevoegt. U tovert een donkere kamer of lage rommelzolder om in een lichte ruimte met extra vierkante meters woonoppervlak. Regelmatig zien we bij onze klanten dat het plaatsen van een dakkapel ervoor zorgt dat een geplande verhuizing naar een groter huis niet meer nodig is.

De juiste dakkapel kiezen

Bij het kiezen van een dakkapel gaat het om twee belangrijke zaken: hoe komt uw dakkapel eruit te zien en wie gaat hem bouwen. Voor BM Daktechniek is iedere dakkapel maatwerk. We willen dat de dakkapel die we op uw huis zetten helemaal past. In overleg met u bepalen we exact de maat, de keuze voor materiaal en de kleur. We adviseren u daarbij om in uw eigen buurt eens te kijken welke dakkapellen er geplaatst zijn. U kunt ook op onze site inspiratie opdoen door te kijken in onze fotogalerij of bij de uitgelichte projecten.

Vergunning nodig voor een dakkapel in Dronten?

Een dakkapel aan de achterzijde van een woning kan in de meeste gemeenten in Nederland zonder vergunning worden geplaatst. Als u een dakkapel aan de straatkant (voorkant) van uw huis wilt plaatsen, is het soms wel nodig om een vergunning bij de gemeente aan te vragen. Bij omgevingsloket.nl kunt u online nagaan of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een dakkapel in Dronten.

Ontwerp uw ideale dakkapel

Bij het samenstellen van een dakkapel is de belangrijkste vraag of u een dakkapel van kunststof of een houten dakkapel wilt plaatsen. BM Daktechniek levert beide type dakkapellen. Daarnaast moet u natuurlijk bepalen hoe breed en hoe hoog de dakkapel wordt. Welke kleur de boeidelen, het kozijn en de ramen zelf worden. Bij BM Daktechniek kunt u bovendien kiezen voor een rolluik of screen bij uw dakkapel. Of horren om insecten buiten de deur te houden. In overleg met onze adviseur stelt u de ideale dakkapel voor uw woning in Dronten samen.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Dronten

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer weten over uw dakkapel?

We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over het plaatsen van een dakkapel in Dronten. In een gesprek met onze adviseur worden we alle details over uw dakkapel en de plaatsing besproken. Natuurlijk weet u vooraf precies de prijs die u gaat betalen voor een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek.

Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. U kunt ook langskomen voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Maak dan eerst een afspraak zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9