Bent u op zoek naar een unieke, stijlvolle manier om uw dakkapel af te werken? Overweeg dan het gebruik van zink. Zink is een zeer hoogwaardig materiaal dat goed gebruikt kan worden voor het bekleden van uw dakkapel.

Voordelen van zink

Zink heeft een lange levensduur en zink heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Zink is wind- en waterdicht en zorgt voor een extra hoge isolatiewaarde van uw dakkapel. Zink is erg mooi in combinatie met hout, maar kan ook prima bij een kunststof dakkapel worden gebruikt. Het is bovendien mogelijk om het zink van een kleurvaste coating te voorzien, die helemaal past bij de stijl van uw woning. Het materiaal is 100% recyclebaar en daarmee een duurzame keuze.

Zink als afwerking van de dakkapel

BM Daktechniek levert zinken kralen ter afwerking van een boeirand. Een zinken kraal is een ronde afwerkrand aan de bovenzijde van de boeirand van uw dakkapel. Een zinken kraalrand wordt volledig op maat gemaakt en deze bestaan in verschillende diameters, variërend van 21 tot 42 mm. Een zinken kraal maakt u dakkapel helemaal af.

U kunt ook kiezen voor zinken zijwanden met of zonder felsrand. Felsen (ook wel ombuigen genoemd) is de techniek waarbij platen dun plaatmateriaal zoals zink aan elkaar worden verbonden. De randen van de zinken platen worden in elkaar gevouwen en aangedrukt.

Meer weten over zink voor uw dakkapel?

Kom langs in onze showroom in Harderwijk. Als u vooraf een afspraak maakt zorgen wij dat we u uitgebreid kunnen adviseren.

Wij nemen contact met u op