Het lijkt nog ver weg, maar voor u het weet verdwijnt kou, sneeuw en ijs weer uit ons land en breekt die vrolijke tijd weer aan: het voorjaar!

De lente is misschien wel de ideale tijd om een dakkapel op uw huis te plaatsen. Juist in het voorjaar en de zomer geniet u optimaal van het extra licht dat u dankzij een dakkapel op uw zolder binnenlaat. En als u uw dakkapel nu bestelt voor plaatsing in het voorjaar krijgt u een aantrekkelijke korting.

Daarom een dakkapel

Extra leefruimte in uw huis is misschien wel de belangrijkste reden voor de aanschaf van een dakkapel. Natuurlijk wilt u een dakkapel van hoge kwaliteit. Vanzelfsprekend wilt u dat uw dakkapel zorgvuldig wordt geplaatst. Kies daarom voor een specialist. Bij BM Daktechniek hebben we meer dan twintig jaar ervaring in het maken en plaatsen van kwalitatief hoogstaande dakkapellen.

Prefab of maatwerk dakkapel

Bij de aanschaf van een dakkapel kunt u kiezen tussen een vooraf gemaakte (prefab), of één die ter plaatste wordt opgebouwd. Een prefab dakkapel wordt vooraf in onze werkplaats gemaakt. We transporteren deze naar uw woning en plaatsen hem in één dag. Een traditionele dakkapel wordt ter plaatse opgebouwd en ook binnen één dag opgeleverd. Heeft u specifieke wensen voor wat betreft afmetingen of materiaal van uw dakkapel? Geen probleem, al onze dakkapellen worden maatwerk vervaardigd geheel gebaseerd op uw wensen en de bouwtechnische mogelijkheden van uw woonhuis.

Investeer in uw huis

Met het aanschaffen van een dakkapel creëert u letterlijk meer beloopbaar woonoppervlak in uw huis. Meer vierkante meters betekent een hogere waarde van uw huis. Nog los van het feit dat u meer licht en meer uitzicht heeft dankzij uw nieuwe dakkapel. Een dakkapel is een verstandige investering in uw huis waar u veel woonplezier van beleeft.

Voorjaars vroegboekkorting voor uw dakkapel

Mogen wij uw nieuwe dakkapel tussen 21 maart en 21 juni 2018 leveren en plaatsen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke voorjaars vroegboekkorting van maar liefst € 250, – .

Kom langs in onze showroom of vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.