Kwaliteitsbouw op maat vraagt aandacht, vakmanschap en tijd. Wilt u dit najaar zeker zijn van uw op maat gemaakte kwaliteitsdakkapel, beslis dan nu! Bel ons of vraag een online offerte aan, dan regelen wij een adviesafspraak en maatwerkofferte. U profiteert bovendien van onze btw-korting.

Reserveer uw dakkapel voor dit najaar
Bent u op zoek naar meer licht en ruimte in uw huis? Dan is het plaatsen van een dakkapel wellicht een optie. U hoeft hiervoor geen grote verbouwing te laten doen. Met de juiste voorbereiding kan uw dakkapel in 1 dag vakkundig worden geplaatst.

Kies voor kwaliteit
BM Daktechniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in kwaliteitsbouw van dakkapellen op maat. Door heel Nederland. Dus ook in uw gemeente! Dakkapellen van hout en van kunststof of een combinatie van beide. De materialen dragen het KOMO-keurmerk. U heeft dan ook 10 jaar garantie op de materialen en constructie.

Eerst een afspraak en advies
Wanneer u geïnteresseerd bent in het plaatsen van een kwaliteitsdakkapel, vraag dan nu een offerte aan. We komen dan bij u langs voor een vrijblijvende afspraak. We luisteren naar uw wensen, beoordelen de mogelijkheden en adviseren u.

Maatwerkofferte en btw-korting
U ontvangt daarna per post of e-mail van ons een gespecificeerde offerte. Wij garanderen tot eind 2015 het verlaagde btw-tarief van 6% op de arbeidskosten. Ook als het kabinet anders beslist. Lees meer hierover op de website: korting arbeidskosten dakkapellen 2015

Plaatsen dakkapel
Na opdracht plannen we samen de bouw en plaatsing (in 1 dag) definitief in. Zo kunt u dit najaar al  met zekerheid genieten van meer licht en ruimte in uw huis.

Wacht niet langer. Stel uw dakkapel en korting veilig
Bel 0341 45 13 55 of mail ons info@bmdaktechniek.nl of vraag eerst online een indicatieve offerte dakkapel aan voor een dakkapel. Bekijk onze concurrerende prijzen dakkapellen.