De vakantieperiode staat voor de deur. Eindelijk genieten van die welverdiende vakantie en tijd voor elkaar. Maar ook de tijd waarin veel inbrekers toeslaan, omdat ze weten dat bewoners van huis zijn. Ze zijn slim, behendig en snel. Ze kunnen zelfs via uw dakkapel naar binnenkomen. Voorkom dit met o.a. kwalitatief goede kozijnen en hang- en sluitwerk.

Opklimmogelijkheden
Dakkapellen lijken onbereikbaar voor inbrekers. En een open raampje moet dus kunnen, denken velen. Toch is het vaak kinderlijk eenvoudig voor inbrekers om op de eerste verdieping te komen of bij uw dakkapel. Ze gebruiken een losse ladder, vuilnisbak of regenpijp als opklimmogelijkheid. Of het platte dak van uw garage, de goot of balkon. Een goed afsluiting is dus geen overbodige luxe.

SKG hang- en sluitwerk dakkapel
Het risico op inbraak via een dakkapel kunt u verkleinen door inbraakwerend beslag en hang- en sluitwerk. De kozijnen van alle kunststof en meranti houten dakkapellen van BM Daktechniek hebben het KOMO keurmerk en zijn standaard voorzien van beslag dat voldoet aan de richtlijnen van SKG. U kunt ook kiezen voor raamboompjes met een slotje voor extra veiligheid. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Pas op met openstaande ramen dakkapel
Openstaande deuren en ramen bij warm weer nodigen uit tot inbraak. Wilt u het ’s zomers toch lekker koel hebben in uw dakkapel? Denk dan aan een inbraakwerend rolluik.

Meer tips tegen woninginbraak
Zorg dat uw woning een bewoonde indruk maakt. Vraag buren te helpen, start een Whatsapp-groep en laat bij een verdachte situatie (glasgerinkel / gestommel in uw huis / onbekende personen bij de woning), direct de politie via 112 te bellen.

Geïnteresseerd in een veilige dakkapel?
BM Daktechniek vervaardigt al meer dan 20 jaar traditionele, kwalitatieve maatwerkdakkapellen. Tot eind 2015 blijven wij uw dakkapel plaatsen met slechts 6% btw op de arbeidskosten. U ontvangt standaard 10 jaar KOMO keurgarantie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze prijzen dakkapel en vraag een offerte dakkapel aan.

Wij nemen contact met u op