Met een dakkapel kunt u veel extra ruimte en lichtinval creëren in uw woning. Er zijn verschillende materialen waarvan een dakkapel gemaakt kan worden, zoals hout of kunststof. Wat zijn de voordelen van een kunststof dakkapel? Een kunststof dakkapel is altijd een goede investering voor u woning. Toch zijn er nog veel meer redenen om voor een dakkapel van dit type materiaal te kiezen.

 

We delen vijf interessante voordelen

 

1. Kunststof is onderhoudsvriendelijk

Eén van de grootste voordelen van een kunststof dakkapel is dat het weinig onderhoud nodig heeft. Kunststof is een materiaal dat van nature goed bestand is tegen vocht en rot. De kans dat het gaat schimmelen of rotten is daardoor een stuk kleiner dan bijvoorbeeld bij een houten dakkapel. Daarnaast is kunststof makkelijk schoon te maken en hoeft het niet regelmatig geschilderd te worden. Wel zo fijn!

2. Een kunststof dakkapel gaat lang mee

Een ander voordeel van een kunststof dakkapel is dat ze een lange levensduur hebben. Kunststof is een duurzaam materiaal dat niet snel zal slijten of beschadigen. Hierdoor hoef je niet snel te investeren in reparaties of vervangingen van de dakkapel. Goed om te weten: bij BM Daktechniek heb je standaard tien jaar garantie op een kunststof dakkapel.

3. Goede isolatie

Kunststof is van nature een goed isolerend materiaal. Een kunststof dakkapel kan daarom bijdragen aan het verbeteren van de isolatiewaarde van uw woning. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort, maar ook voor lagere energiekosten. En dat is wel zo fijn voor uw portemonnee.

4. Prijstechnisch voordeliger dan hout

Een kunststof dakkapel is prijstechnisch vaak voordeliger dan bijvoorbeeld hout. Dat komt omdat kunststof een betaalbaarder materiaal is dan hout. BM Daktechniek werkt uitsluitend met kunststof materialen van zeer goede kwaliteit. Goedkoop is namelijk altijd duurkoop.

5. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs

Onze kunststof dakkapellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Zo kunnen we uw nieuwe dakkapel perfect laten aansluiten bij de stijl van uw woning. Kent u de kunststof dakkapel met houtlook al? Dit is een dakkapel met de natuurlijke uitstraling van hout, maar met de voordelen van kunststof.

Overweegt u om een dakkapel te laten plaatsen? Dan is een kunststof dakkapel zeker het overwegen waard. Vul in onderstaand formulier uw contactgegevens in en vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Wij nemen contact met u op