De woningmarkt zit op slot anno 2012. Steeds meer mensen kiezen er, soms noodgedwongen, voor om hun huis te verbouwen in plaats van te verhuizen. Verhuizen hoeft ook niet altijd, om uw woonwensen in vervulling te laten gaan.

Verbouwen kan een oplossing zijn

Heeft u bijvoorbeeld meer leefruimte nodig in uw woning, dan is het plaatsen van een dakkapel op zolder een prima mogelijkheid om meer ruimte te creëren. Als u bestaande ruimtes nu niet goed kunt gebruiken omdat er geen of weinig daglicht is, kan een dakkapel of dakraam een eenvoudig en betaalbaar alternatief zijn.

Zorg voor een duurzame verbouwing

Niet iedere verbouwing verhoogt de verkoopwaarde van uw woning. Wanneer u kiest voor vakkundige installatie en duurzame materialen verdient u uw investering zeker terug. Bij het plaatsen van een dakkapel is het daarom belangrijk te kiezen voor kwaliteit en maatwerk. Zorg ook voor een passend ontwerp, goede isolatie en toereikende vergunning.

Kies voor kwaliteit

BM Daktechniek levert al meer dan 15 jaar traditionele, kwalitatieve maatwerkdakkapellen van hardhout en kunststof. Er zijn diverse modellen mogelijk (schuin of plat dak). Het glas en de constructie hebben een hoge isolatiewaarde. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u adviseren over dakkapel of dakraam, passend bij uw wensen en mogelijkheden. Uw dakkapel is in een dag geplaatst en u ontvangt standaard 10 jaar garantie op alle materialen en de gehele constructie (bij deugdelijk onderhoud).

Meer woongenot, licht en ruimte

Een verbouwing levert u op deze manier direct meer woongenot, licht en ruimte op. Bovendien is het een prima investering als u later besluit alsnog te verhuizen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw woning? Bekijk dan de prijs dakkapel en vraag een offerte dakkapel aan. Ook voor uw kunststof dakkapel.

Doe de test verhuizen of verbouwen

Wij nemen contact met u op