Door heel Nederland zijn in de loop der jaren kozijnen van het merk VEKA geplaatst. Vooral bij nieuwbouwprojecten. Gebruikers zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit van deze kozijnen. Bij verbouwing, renovatie of verhuizing worden wij regelmatig benaderd voor het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen van VEKA.

VEKA werkt voor de verwerking van haar kwaliteitsprofielen uitsluitend samen met een selecte groep geautoriseerde bedrijven. Deze VEKA – specialisten combineren de modernste techniek met ambachtelijk vakmanschap. Vanaf de allereerste opmeetfase tot en met de uiteindelijke montage staan zij garant dat de synthese van functionaliteit en schoonheid ook bij u optimaal tot haar recht komt.

Het verheugt ons te kunnen melden dat ook BM Daktechniek sinds kort kunststof kozijnen van VEKA levert en plaatst. Ook in combinatie met het plaatsen van dakkapellen. VEKA kozijnen zijn duurzaam, in diverse stijlen en kleuren leverbaar, veilig (SKG gecertificeerd), gemakkelijk en goedkoop te onderhouden.

Meer productinformatie over VEKA kozijnen vindt u in de productfolder. Wilt u meer weten over het plaatsen van een VEKA kozijn in uw woning, of over het toepassen van VEKA in uw dakkapel? Bel of e-mail ons dan voor advies en een passende offerte.

Bekijk de prijs dakkapel en vraag een offerte dakkapel aan. Ook kunststof dakkapellen.

Veka folder-kozijnprofielen.pdf

Wij nemen contact met u op