Eind mei wordt bij de meeste werkende Nederlanders het vakantiegeld gestort. Heerlijk natuurlijk, zo’n financiële meevaller aan het begin van de zomer, maar waaraan kunt u uw vakantiegeld nu het beste besteden. Een goed moment om te beslissen wat u er mee gaat doen.

Wat doen we met ons vakantiegeld?

Uit onderzoek blijkt dat 30% van de jonge mensen (tot 30 jaar) het vakantiegeld op hun spaarrekening zetten om op die manier een appeltje voor de dorst te hebben. Van de zestig plusser blijkt het overgrote deel het vakantiegeld echt voor een vakantie te gebruiken.

Verbeter uw huis

In Nederland bezit meer dan 65% van de bevolking een eigen huis. Het is daarom niet verwonderlijk dat een flink deel van de eigen woning bezitters het vakantiegeld in het eigen huis steekt. Schilderen van het houtwerk, aflossing van hypotheeklasten en het inrichten van het huis staan hoog op het verlanglijstje. Maar ook de aanschaf van een nieuwe dakkapel is populair in deze tijd van het jaar.

Dakkapel goede investering

Een dakkapel is een uitstekende investering. Niet alleen verandert u met een dakkapel uw zolderverdieping in een volwaardige slaap- of werkkamer, ook krijgt u er een met een dakkapel tot wel 10 m2 woonoppervlakte bij! Daarmee wordt uw huis direct meer waard.

€ 250,- voordeel op uw dakkapel

Als u besluit om uw nieuwe dakkapel dit najaar te laten plaatsen, krijgt u nu maar liefst € 250,- korting. Kies een mooie bestemming voor uw vakantiegeld en vraag vandaag nog een offerte aan!