Deze maand ontvangen veel van ons weer vakantiegeld. Is de reis nog niet geboekt en wilt u liever wat langer genieten van uw vakantiebudget? Denk dan eens aan een dakkapel. Die kan deze zomer nog met 6% btw op arbeidskosten worden gebouwd. Profiteer daar van!

Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de mensen die vakantiegeld ontvangen dit gebruiken voor andere doelen. Nu de beurzen wat smaller zijn, kiezen steeds meer mensen ervoor hun vakantiegeld te gebruiken om bijvoorbeeld schulden af te lossen of grote uitgaven mee te betalen, zoals het plaatsen van een dakkapel.

Haal de zon in huis deze zomer
Het creëren van extra licht en ruimte in uw woning met een dakkapel hoeft niet kostbaar en tijdrovend te zijn. De kosten zijn beperkt en de plaatsing kan in één dag. Tot eind dit jaar profiteert u bovendien van het verlaagde btw-tarief van 6%

Kies een dakkapel op maat
Bij het kiezen van de juiste dakkapel moet u rekening houden met de uitstraling van uw woning. Dakkapellen zijn een goede investering en betaalt zichzelf grotendeels terug mits ze goed past bij de stijl van uw woning, kwalitatief hoogwaardig is gebouwd en vakkundig geplaatst.

Volop keus in dakkapellen
Er zijn dakkapellen in vele soorten en maten. Gemaakt van kunststof of hout. Met een plat dak, schuin dak en zelfs met verhoogde nok voor nog meer ruimte. Ze zijn er in verschillende stijlen.

Geïnteresseerd in een dakkapel met 6% last-minute korting?
BM Daktechniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in traditioneel gebouwde kwaliteitsdakkapellen op maat. Van hout en van kunststof. Alleen nog dit jaar kunt u een dakkapel laten bouwen met 6% btw op de arbeidskosten. U ontvangt standaard 10 jaar KOMO keurgarantie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze prijzen dakkapel en vraag een offerte dakkapel aan.