Met en zonder ervaring

Zelfstandige vakman-timmerman

BM Daktechniek is een kleinschalig familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het plaatsen van kwalitatieve maatwerkdakkapellen en dakramen. Wij kiezen daarbij bewust voor een persoonlijke klantbenadering, vakmanschap en producten van een hoge kwaliteit. Wij zijn per direct op zoek naar versterking van ons team.

Ben je woonachtig in het midden van het land? Heb je ervaring als timmerman of wil je dat graag leren? Dan zijn er volop mogelijkheden voor jou in ons bedrijf.

Timmerman (m/v)

Ben jij een vakkundige timmerman en op zoek naar een afwisselende full time baan? Bel of mail ons dan vandaag nog, want wij zijn per direct op zoek naar versterking van ons team. Ook als je geen specifieke ervaring hebt met het bouwen van traditionele en prefab dakkapellen.

Timmertalent (m/v)

Ben je handig? Wil je graag jouw timmervaardigheden vergroten en meewerken aan het bouwen en/of plaatsen van dakkapellen. Bel of mail ons dan vandaag nog, dan gaan wij samen aan de slag om jouw timmertalent verder te ontwikkelen.

Ons team

In ons kleine team hebben we geen ‘08.00 tot 17.00 uur’ mentaliteit, zijn flexibel, collegiaal en gemotiveerd om samen een kwaliteitsproduct te maken.

Wat we bieden

• een uitstekend salaris
• goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
• een prima werksfeer

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Bel of mail ons. We horen graag van je.

BM Daktechniek
Stephensonstraat 1 A
3846 AK Harderwijk

Telefoonnummer: 0341 451355
E-mail: info@bmdaktechniek.nl