In Harderwijk Commercieel-administratief medewerker (m/v)

Afwisselende baan voor een enthousiaste commercieel ingestelde medewerk(st)er met goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en affiniteit met websites. Standplaats is Harderwijk. Fulltime.

Wie zoeken wij

Ben je commercieel, communicatief en administratief ingesteld? Vind je het coördineren van verkooptrajecten leuk? Sta je klanten gemakkelijk te woord en ben je handig met Microsoft Office? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als commercieel administratief medewerker is geen dag hetzelfde en ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende werkzaamheden. Je bent bezig met plannen en organiseren tot en met het maken van offertes en het te woord staan van klanten. Je bent onderdeel van een team, maar zult grotendeels zelfstandig je taken uitvoeren. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en proactieve houding, samen met goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zijn dan ook van belang.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

• Telefonisch contact met klanten en collega’s
• Behandelen van e-mails
• Opstellen, versturen en bevestigen van offertes

Wat verwachten wij?

– Nauwkeurig en geordend
– Zelfstandig en proactief
– Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
– Goede beheersing van Microsoft Office
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Commercieel gevoel, klant- en servicegericht
– Collegiale en gemotiveerde instelling

BM Daktechniek

BM Daktechniek is een kleinschalig familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het bouwen en plaatsen van kwalitatieve dakkapellen. Wij kiezen daarbij bewust voor een persoonlijke klantbenadering, vakmanschap en producten van een hoge kwaliteit.

Wat bieden wij

– Afwisselende baan (standplaats Harderwijk)
– Fulltime
– Uitstekend salaris
– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao bouwnijverheid UTA
– Prima werksfeer

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de vacature van Commercieel-administratief medewerker in Harderwijk en wil je meer weten? Bel of mail ons. We horen graag van je. Kijk verder op onze website voor een impressie van ons bedrijf en werkzaamheden.

BM Daktechniek
Stephensonstraat 1A, 3846 AK Harderwijk, tel: 0341 451355 of e-mail: info@bmdaktechniek.nl