Het coronavirus heeft een ongekende impact op onze samenleving.  De gezondheid van ouderen en mensen met een zwakke gezondheid wordt bedreigd. Ons dagelijks leven staat op zijn kop en veel sectoren in onze economie krijgen forse klappen.

Worden er nog dakkapellen door BM Daktechniek geplaatst?

De montage en plaatsing van dakkapellen en het inmeten van nieuwe dakkapellen gaat volgens planning door. We volgen de berichtgeving en de maatregelen van het RIVM op de voet.  We inventariseren óf en in welke mate deze impact hebben op onze bedrijfsvoering en ons werk.

Wij nemen maatregelen

We volgen het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van Bouwend Nederland en de overheid. In dit duidelijke protocol staat o.a. dat we tijdens ons werk bij contact met collega’s en klanten minimaal 1,5 meter afstand houden.  We wassen regelmatig onze handen en delen ons gereedschap niet met anderen. We houden materieel en gereedschap extra schoon. Onze medewerkers blijven thuis bij klachten van neusverkoudheid of hoesten of als een van hun huisgenoten koorts heeft. De kantoormedewerkers van BM Daktechniek werken waar mogelijk vanuit huis.

Wij vragen u mee te werken

Hebben we een afspraak staan voor het vrijblijvend inmeten of plaatsen van een dakkapel, maar heeft u klachten die mogelijk duiden op het coronavirus? Dan vragen wij u dit tijdig bij ons te melden zodat we de afspraak kunnen verzetten.

Reparatie, klachtafhandeling of andere diensten bieden we op dit moment nog altijd aan. Bij minder spoedeisende werkzaamheden kan momenteel enige vertraging ontstaan.

Welkom in de showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Bij een adviesgesprek houden we minimaal 1,5 meter afstand en we zorgen ervoor dat er nooit meer dan het maximaal toegestane aantal personen in de showroom zijn. Voor het bezoeken van onze showroom vragen we u een afspraak te maken.

Heeft u vragen over levering of bestelling van een nieuwe dakkapel in deze bijzondere tijd? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Dank voor uw begrip en medewerking.