Steeds vaker wordt een dakkapel voorzien van een geïntegreerd rolluik of screen. En niet voor niets, want het gebruik van rolluiken en screens heeft belangrijke voordelen. Naast zon- en warmtewerend, zijn rolluiken bijvoorbeeld ook: koudewerend, geluidswerend, verduisterend (ideaal voor de kinderkamer) en zelfs inbraakwerend. Lekker koel in de zomer en energiebesparend in de winter. Screens hebben het grote voordeel dat ze de zon weren, maar licht doorlaten. U kunt uw dakkapel direct bij oplevering laten voorzien van een geïntegreerd rolluik of screen. Dit is goedkoper dan deze later te laten plaatsen.

Ook BM Daktechniek kan uw dakkapel voorzien van een geïntegreerd rolluik of screen. Onze rolluiken (merk Heroal – made in Germany) en screens (merk Swela) zijn standaard in verschillende kleuren en kleurcombinaties leverbaar. U kunt het rolluik of screen dus volledig aanpassen aan de kleurstelling van uw dakkapel en huis.

Uw rolluik of screen kunnen we voorzien van een Somfy RTS motor. Het systeem heeft een ingebouwde ontvanger en opstakel- en hindernisherkenning voor extra veiligheid en ter voorkoming van beschadiging. Dankzij de draadloze bediening van het systeem kan de schakelaar op iedere gewenste plek worden gemonteerd. Bij de screendoeken wordt standaard een motor geïnstalleerd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van rolluiken en screens bij uw dakkapel? Vermeld dit dan bij uw dakkapel offerte aanvraag of neem contact met ons op.

Wij nemen contact met u op