Kadermodel dakkapel met zijwanden van rabatdelen in Hoofddorp

In Floriande Oost, een kindvriendelijke woonwijk in het westen van Hoofddorp zijn ruim 60% van de huizen koopwoningen. In deze gemoedelijke wijk met veel faciliteiten, plaatsten we in het vroege voorjaar van 2021 een vergunningplichtige dakkapel op de 2e etage aan de voorgevel van dit huis in de wijk Floriande Oost in Hoofddorp.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Floriande Oost in Hoofddorp

Voorzijde van het huis

  • Type dakkapel: prefab dakkapel met plat dak
  • Afmetingen: 397 cm breed en 150 cm hoog
  • Kleur zijwanden, boeideel en draaikiepramen: Ral 7016 antracietgrijs
  • Materiaal zijwanden: kunststof gevelpanelen van Keralit
  • Materiaal boeideel: kunststof dakrand paneel van Keralit

Extra opties

  • Het kunststof kozijn is 22 cm teruggebouwd
  • Elektrisch bedienbaar en geïntegreerd Heroal rolluik in de kleur Ral 7016 antracietgrijs. Inclusief radiografische wandschakelaar en Somfy Oximo motor.
  • Drie insectenhorren in de draaikiepramen
  • Drie ventilatieroosters in de draaikiepramen
  • Daktrim in kleur antracietgrijs

Dakkapel specialist voor Hoofddorp

BM Daktechniek is een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Hoofddorp. Wij hebben ons gespecialiseerd in het construeren en plaatsen van dakkapellen. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Hoofddorp en omgeving.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Hoofddorp

Als we een dakkapel bouwen en plaatsen gaan we eerst uitgebreid met u in overleg. Welke dakkapel past bij de uitstraling van uw huis. U bepaalt, samen met onze adviseur, de juiste afmetingen, kleur, indeling en het juiste materiaal voor de dakkapel voor uw huis in Hoofddorp. Op die manier maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Hoofddorp? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende indicatieve offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons op nemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel in Hoofddorp te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op