Dakkapel aan de achtergevel van huis in Zoetermeer Oosterheem

Aan het eind van de zomer van 2021 plaatsten we een dakkapel aan de achterzijde van dit huis in de jonge wijk Oosterheem in Zoetermeer. De wijk Oosterheem is een zogenaamde Vinex locatie aan de oostkant van Zoetermeer en heeft ruim 25000 inwoners. Overheem heeft prima voorzieningen zoals een winkelcentrum, gezondheidscentrum, 12 basisscholen en een bibliotheek. Met het plaatsen van een brede dakkapel op de 2e verdieping heeft de zolder van dit huis veel licht en ruimte gekregen.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Oosterheem in Zoetermeer

  • Type dakkapel: vergunningsvrij, prefab, kunststof met plat dak
  • Afmetingen dakkapel: 427 cm breed en 175 cm hoog
  • Kleur kozijn, draaikiepraam, zijwanden en boeidelen: Ral 9001 crème/wit
  • Materiaal zijwanden en boeidelen: Volkern kunststof plaat

Extra opties

  • 2 vaste ventilatieroosters
  • 2 insectenhorren
  • Bak voor een screen/rolluik
  • Als onderdeel van deze opdracht hebben we al het bouwafval netjes afgevoerd

Dakkapel specialist voor Zoetermeer

De ervaren timmerlieden van BM Daktechniek plaatsen dakkapellen in heel Nederland. BM Daktechniek is een familiebedrijf met een eigen werkplaats. Hier bouwen we de dakkapellen die we binnen één dag op uw huis kunnen plaatsen. De aanschaf van een dakkapel is een belangrijke investering in uw huis en uw woonplezier. BM Daktechniek houdt van een persoonlijke aanpak. Op basis van een persoonlijk overleg zorgen we ervoor dat we ook op uw huis in Zoetermeer de ideale dakkapel plaatsen.

De juiste dakkapel voor uw huis in Zoetermeer

Voor BM Daktechniek is het de uitdaging om voor iedere opdrachtgever de meest ideale dakkapel te ontwerpen, bouwen en plaatsen. Bij het samenstellen van een dakkapel zijn er veel mogelijkheden. Samen met onze adviseur bekijkt u de ideale afmeting, kleur en materiaal voor uw dakkapel. Natuurlijk binnen het budget dat u beschikbaar heeft en de stijl van uw huis. Alleen zo weet u zeker dat u een dakkapel van hoge kwaliteit koopt die helemaal past bij de stijl van uw huis. Goed voor vele jaren woonplezier.

Maak een afspraak voor een dakkapel

Wilt u een dakkapel op uw huis in Zoetermeer? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Op basis van uw wensen nemen we contact op voor een afspraak bij u thuis. Ter plaatse nemen we alle opties en details van de perfecte dakkapel voor uw huis met u door. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Wij nemen contact met u op