Twee prefab dakkapellen met plat dak in Zeewolde

In de zomer van 2020 plaatsten we een vergunningsvrije dakkapel op de tweede etage van zowel de voor- als de achtergevel van dit huis in ”Het Parkkwartier” in Zeewolde. Het Parkkwartier onderdeel van De Polderwijk, de nieuwste ontwikkeling aan de noordwestkant van Zeewolde. Parkkwartier is een parkachtig woongebied, mooi geïntegreerd met de omliggende natuur en toch niet ver van het centrum van Zeewolde.

De opdracht voor deze dakkapellen in Zeewolde

 • Type dakkapel: prefab, kunststof met plat dak
 • Afmetingen dakkapel voorzijde: 300 cm breed en 150 cm hoog
  Afmetingen dakkapel achterzijde: 460cm breed en 150 cm hoog
 • Kleur kozijn: Ral 9016 wit
 • Kleur van de draaikiepramen: Ral 9016 wit
 • Kleur zijwanden en boeideel: Ral 7016 antracietgrijs
 • Materiaal zijwanden en boeideel: kunsstof gevelpanelen van Keralit

Extra opties per dakkapel 

 • Twee ventilatieroosters in de vaste ramen
 • Insectenhorren in de draaikiepramen
 • Een geïntegreerd Heroal rolluik in de kleur Ral 7016 antracietgrijs
 • Elektrische bediening voor het rolluik met Somfy Oximo motor en radiografische wandschakelaar

Dakkapel specialist voor Zeewolde

Bent u op zoek naar een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Zeewolde? Dan bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Het construeren en plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Zeewolde en omgeving.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Zeewolde

Een dakkapel moet passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. Wij zorgen ervoor dat u een dakkapel krijgt die helemaal past bij de uitstraling, vorm en het materiaal van uw woning. We geven u alle vrijheid in het kiezen van materiaal, model en afmeting. Op basis van uw voorkeuren en onze ervaring maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Zeewolde? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende indicatieve offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons op nemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel voor uw huis of bedrijf in Zeewolde te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op