Prefab dakkapel, aan de binnenzijde afgetimmerd in Zeewolde

In de herfst van 2020 plaatsten we een vergunningsplichtige dakkapel op de tweede etage aan de voorzijde van dit huis in De Molenbuurt in Zeewolde. De Molenbuurt is een kindvriendelijke buurt met veel voorzieningen op fietsafstand van het centrum van Zeewolde. Met het plaatsen van een dakkapel op de 2e verdieping creëren de bewoners een mooie licht zolderverdieping.

De opdracht voor deze dakkapel in de Molenbuurt van Zeewolde

  • Type dakkapel: prefab, kunststof met plat dak
  • Afmetingen dakkapel: 289 cm breed en 175cm hoog
  • Kleur kozijn: Ral 9010 wit
  • Kleur zijwanden en boeideel: Ral 7016 antracietgrijs
  • Materiaal zijwanden: kunststof gevelpanelen van Keralit
  • Materiaal boeideel: kunststof dakrandpaneel van Keralit

Extra opties

  • Ventilatierooster in het vaste raam
  • Insectenhor in het draaikiepraam
  • Afgetimmerde binnenzijde van de dakkapel inclusief plafond en afwerkplinten

Dakkapel specialist voor Zeewolde

Bent u op zoek naar een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Zeewolde? Dan bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Het construeren en plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Zeewolde en omgeving.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Zeewolde

Een dakkapel moet passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. Wij zorgen ervoor dat u een dakkapel krijgt die helemaal past bij de uitstraling, vorm en het materiaal van uw woning. We geven u alle vrijheid in het kiezen van materiaal, model en afmeting. Op basis van uw voorkeuren en onze ervaring maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Zeewolde? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende indicatieve offerte aan. U  kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel voor uw huis of bedrijf in Zeewolde te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op