Dakkapel in de wijk Salamander in Veenendaal

Salamander is een rustige, relatief jonge wijk op fietsafstand van centrum Veenendaal. Salamander is een kindvriendelijke buurt met veel gezinnen en huizen die na 2010 zijn gebouwd. In het najaar van 2020 plaatste BM Daktechniek een vergunningsvrije dakkapel op de 2e etage aan de achtergevel van deze woning.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Salamander in Veenendaal

  • Type dakkapel: kunststof, prefab met plat dak
  • Afmetingen: 340 cm breed en 175 cm hoog
  • Kleur kozijn: Ral 9010  wit
  • Kleur draaikiepramen, zijwanden en boeideel: Ral 7016 antracietgrijs
  • Materiaal zijwanden en boeideel: gladde kunststof beplating in kleur Ral 7016 antracietgrijs

Extra opties

  • 1 insectenhor in het draaikiepraam
  • De dakkapel is voorzien van een zinken kraal
  • Elektrisch bedienbaar en geïntegreerd Heroal rolluik inclusief radiografische wandschakelaar en Somfy Oximo motor. In kleur Ral 7016 antracietgrijs.

Dakkapel specialist voor Veenendaal

Als u op zoek bent naar een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Veenendaal, bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Het construeren en plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Veenendaal en omgeving.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Veenendaal

Een dakkapel moet passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. Wij zorgen ervoor dat u een dakkapel krijgt die helemaal past bij de uitstraling, vorm en het materiaal van uw woning. We geven u alle vrijheid in het kiezen van materiaal, model en afmeting. Op basis van uw voorkeuren en onze ervaring maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Veenendaal? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende indicatieve offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel in Veenendaal te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op