PREFAB DAKKAPEL IN DE WIJK LUNETTEN-ZUID TE UTRECHT

Half april 2023 plaatsten wij een kunststof prefab dakkapel aan de achtergevel van deze fraaie woning in de gemoedelijke wijk Lunetten-Zuid te Utrecht. Deze woning is perfect gelegen nabij het centrum en centraal station. Ook in de directe omgeving van de Laaggravense plassen en het natuurgebied Amelisweerd. Een woning met een top locatie voor een mooie kwalitatieve kunststof dakkapel van BM Daktechniek.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Lunetten-Zuid in Utrecht

  • Type dakkapel: Vergunnningsvrij, kunststof met plat dak
  • Afmeting dakkapel: 3400 mm breed en 1500 mm hoog
  • Kleur kozijn en draaikiepramen: Ral 9016 wit
  • Kozijntype: Verdiept
  • Kleur zijwanden en boeideel: Ral 7016 antracietgrijs
  • Materiaal zijwanden: Keralit rabatdelen
  • Materiaal boeirand: Verlijmde HPL-beplating

Extra opties

  • Insectenhorren
  • Afvoeren bouwafval

Dakkapel specialist voor Utrecht

Voor een dakkapel in Utrecht bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Door heel Nederland plaatsen onze timmerlieden binnen één dag een prefab dakkapel. Haal het maximale uit uw woning met een prachtige kunststof of houten dakkapel. Dankzij de extra ruimte en lichtinval wordt op een snelle en relatief makkelijke manier het woonplezier van uw woning vergroot. Deze investering zorgt ervoor dat u jarenlang van extra wooncomfort kunt genieten.

De juiste dakkapel voor uw woning in Utrecht

Een dakkapel moet qua uitstraling passen bij uw woning en een eenheid vormen. Op basis van de bouwtechnische mogelijkheden en kleurstelling van uw woning verwezenlijken we de ideale dakkapel. Door onze jarenlange ervaring kunnen we uw specifieke wensen in vervulling laten gaan. Een dakkapel van BM Daktechniek wordt in onze eigen werkplaats gebouwd door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Een dakkapel offerte aanvragen voor uw woning in Utrecht?

Wanneer u kiest voor een dakkapel om meer woongenot, uitstraling en leefruimte te creëren dan zijn wij u graag van dienst gedurende het gehele traject. Bekijk onze fotogalerij voor het opdoen van inspiratie. Heeft u voor uw woning de perfecte dakkapel gevonden dan is het aanvragen van een offerte via onderstaand formulier zeer eenvoudig! Heeft u aanvullende vragen? Bel ons dan gerust op 0341 451355 of stel uw vraag per e-mail info@bmdaktechniek.nl. We staan graag voor u klaar.