Kunststof dakkapel in Lelystad-Warande

De jonge wijk Warande heeft de Oostvaardersplassen om de hoek én ligt op een steenworp afstand van het Markermeer. Groene lanen en brede vaarten geven de wijk fijne, ruime en groene omgeving. Op het wijkplein aan de Haagwinde zijn voorzieningen voor de dagelijkse behoeften. De wijk heeft veel verschillende woningsoorten. Van gezinswoningen tot appartementen en villa’s. Op een ruime kavels hebben bewoners zelf hun huis ontworpen. In het vroege voorjaar van 2024 plaatste BM Daktechniek een vergunningsvrije prefab dakkapel op de achtergevel van dit huis aan het Kamgras. De dakkapel werd geplaatst op de 2e etage op een normale dakhelling (38,5graden). Het bestaande dakraam werd door ons verwijderd en afgevoerd.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Warande in Lelystad

  • Type dakkapel: prefab casco kadermodel met plat dak
  • Afmetingen: 370 cm breed en 175 cm hoog
  • Kleur kozijnen, zijkanten en boeidelen : Ral 7039 kwartsgrijs
  • Kleur zijkanten en boeidelen: HPL plaatmateriaal
  • Kozijntype: verdiept, 100 mm teruggebouwd

Extra opties

  • Daktrim in kleur Ral 7039 kwartsgrijs
  • Ventilatierooster vast (2 stuks)
  • Insectenhor (2 stuks)
  • Binnenzijde van de dakkapel afgetimmerd, plafond voorzien van gipsplaten en geheel voorzien van afwerkplinten

Dakkapel specialist voor Lelystad

Woont u in de wijk Warande in Lelystad? Overweegt u de aanschaf van een dakkapel? BM Daktechniek is een familiebedrijf met echte vakmensen. Onze timmerlieden plaatsen dakkapellen in heel Nederland. Voor ons is ieder project anders. Door ons persoonlijk contact met u als opdrachtgever zorgen we voor een maatwerk dakkapel die echt bij uw huis past. Jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van dakkapellen zorgt ervoor dat we ook voor uw huis in Lelystad de ideale dakkapel kunnen maken en plaatsen.

De juiste dakkapel voor uw huis in Lelystad – Warande

Geen huis is hetzelfde. Het is de plek waar u zich thuis voelt en de bouwperiode, kleurgebruik en ligging bepalen de stijl van het huis. Als we een dakkapel voor uw huis ontwerpen zorgen we ervoor dat deze perfect past bij uw huis. We kijken daarbij naar uw wensen maar ook naar de juist afmetingen, materialen en kleuren. Alleen door ter plaatse met u – in een persoonlijk adviesgesprek – de mogelijkheden te bespreken komen we tot het mooiste resultaat. Natuurlijk passend bij uw budget maar altijd een dakkapel van de hoogste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u een dakkapel krijgt waar u echt vele jaren plezier van hebt.

Maak een afspraak voor een dakkapel

Wilt u een dakkapel voor uw huis in Lelystad? Begin met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. We reageren snel met een voorstel voor een persoonlijke afspraak. Ter plaatse bespreken we met u de mogelijkheden. Per e-mail ontvangt u vervolgens onze vrijblijvende offerte en alleen na goedkeuring daarvan gaan we voor u aan de slag. U weet dan precies waar u aan toe bent. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Wij nemen contact met u op