Dakkapel met afgetimmerde binnenzijde in Leiden

In de zomer van 2020 plaatsten we een vergunningsplichtige dakkapel op de tweede etage van de voorgevel van dit huis in de wijk Lage Mors in Leiden. Lage Mors is een gezellige wijk, dichtbij het centrum en station van Leiden.

De opdracht voor deze dakkapel in Leiden

  • Type dakkapel: prefab, kunststof met plat dak
  • Afmetingen: 220 cm breed en 150 cm hoog
  • Kleur kozijn: Ral 9001 crème/wit
  • Kleur zijwanden en boeideel: Ral 9001 crème/wit
  • Materiaal zijwanden en boeideel: gladde kunststof beplating

Extra opties

  • Plafond, kunststof kozijn en zijwanden afgetimmerd met 12 mm watervaste MDF-beplating.
  • Binnenwand aangeheeld en voorzien van afwerkplinten en een vensterbank

Dakkapel specialist voor Leiden

Als u op zoek bent naar een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Leiden, bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Het construeren en plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Leiden en omgeving.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Leiden

Een dakkapel moet passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. Wij zorgen ervoor dat u een dakkapel krijgt die helemaal past bij de uitstraling, vorm en het materiaal van uw woning. We geven u alle vrijheid in het kiezen van materiaal, model en afmeting. Op basis van uw voorkeuren en onze ervaring maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Leiden? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel in Leiden te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op