Kunststof prefab dakkapel met plat dak en geïntegreerd rolluik in Harderwijk

In het voorjaar van 2020 plaatsten we een vergunningsvrije dakkapel op de tweede etage van de achtergevel van dit huis in Stadsdennen-midden in Harderwijk. Het ging hierbij om de vervanging van een bestaande dakkapel. Stadsdennen-midden is een gezellige woonwijk met voorzieningen als winkels, school en zwembad op loopafstand.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Stadsdennen-midden in Harderwijk

  • Type dakkapel: prefab, kunststof met plat dak
  • Afmetingen: 338 cm breed en 150 cm hoog
  • Kleur kozijn, boeideel en zijwanden: Ral 9016 wit
  • Materiaal zijwanden en boeideel: Keralit panelen

Extra opties

  • Twee insectenhorren in de draaikiepramen
  • Elektrisch bedienbaar en geïntegreerd Heroal rolluik inclusief radiografische wandschakelaar en Somfy Oximo motor. In kleur Ral 9016 wit
  • Verwijderen van de bestaande dakkapel

Dakkapel specialist voor Harderwijk

Als u op zoek bent naar een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Harderwijk, bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Het construeren en plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Harderwijk en omstreken.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Harderwijk

Een dakkapel moet passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. Wij zorgen ervoor dat u een dakkapel krijgt die helemaal past bij de uitstraling, vorm en het materiaal van uw woning. We geven u alle vrijheid in het kiezen van materiaal, model en afmeting. Op basis van uw voorkeuren en onze ervaring maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Harderwijk? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende indicatieve offerte aan. U natuurlijk ook telefonisch contact met ons op nemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel in Harderwijk te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op