Vergunningsplichtige dakkapel aan de voorzijde van een woning in Ermelo Zuid.

In het najaar van 2020 plaatsten we deze dakkapel aan de voorzijde van de tweede verdieping van dit huis, gelegen in een rustige buurt. Hier wonen veel gezinnen met opgroeiende kinderen. Voor het plaatsen van de dakkapel werd een vergunning aangevraagd, omdat dit noodzakelijk was in verband met het bebouwen van de voorgevel.

De opdracht voor deze dakkapel in Ermelo Zuid

  • Type dakkapel: prefab, kunststof met plat dak
  • Afmetingen dakkapel: 300 cm breed en 150 cm hoog
  • Kleur kozijnen: Ral 9016 wit
  • Kleur van de draaiende delen: Ral 7016 antracietgrijs
  • Kleur zijwanden en boeideel: Ral 7016 antracietgrijs
  • Materiaal zijwanden en boeideel: gladde kunststof beplating

Extra opties

  • De binnenzijde van de dakkapel is door BM Daktechniek afgetimmerd. Het plafond is daarbij voorzien van gipsplaten. Het kunststof kozijn en de zijwanden met watervaste MDF-beplating en het geheel vervolgens voorzien van afwerkplinten.

Dakkapel specialist voor Ermelo

Als u op zoek bent naar een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Ermelo, bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Het construeren en plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Ermelo en omgeving.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Ermelo

Een dakkapel moet passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. Wij zorgen ervoor dat u een dakkapel krijgt die helemaal past bij de uitstraling, vorm en het materiaal van uw woning. We geven u alle vrijheid in het kiezen van materiaal, model en afmeting. Op basis van uw voorkeuren en onze ervaring maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Ermelo? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende indicatieve offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel in Ermelo te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op