Dakkapel met elektrisch bedienbaar rolluik in De Bilt

De Bilt Oost is de wijk die de oostelijke helft van De Bilt vormt. De ligging is zeer centraal ten opzicht van winkels, scholen en sportfaciliteiten. De stad Utrecht ligt op fietsafstand. In het voorjaar van 2021 plaatste BM Daktechniek een vergunning plichtige dakkapel op de 2e etage aan de voorgevel van dit huis in De Bilt Oost.

De opdracht voor deze dakkapel in de buurt De Bilt

  • Type dakkapel: kunststof dakkapel
  • Afmetingen: 290 cm breed en 130 cm hoog
  • Kleur kozijn en boeideel: Ral 9001 crème/wit
  • Kleur draaikiepramen en zijwanden: Ral 7016 antracietgrijs
  • Materiaal zijwanden: kunststof gevelpanelen van Keralit
  • Materiaal boeideel: kunststof dakrandpaneel van Keralit

Extra opties

  • Elektrisch bedienbaar en geïntegreerd Heroal rolluik in kleur Ral 7016 antracietgrijs inclusief radiografische wandschakelaar en Somfy Oximo motor
  • Zinken kraal
  • Het kunststof kozijn is 20 cm teruggebouwd
  • Kunststof EPDM dakbedekking.

Dakkapel specialist voor De Bilt

Heeft u een huis in De Bilt en overweegt u de aanschaf van een dakkapel? Een prima idee. Een dakkapel is een goede investering in uw huis. U krijgt meer licht, lucht en daarnaast zal de waarde van uw huis stijgen door de groei van het aantal vierkante meter woonoppervlak. BM Daktechniek is een echte dakkapel specialist. We maken al vele jaren maatwerk dakkapellen in onze eigen werkplaats in Harderwijk. Wanneer de dakkapel klaar is, plaatsen we deze met een team van ervaren timmerlieden. We doen dat in heel Nederland. We zijn een echt familiebedrijf waar samenwerken, kwaliteit en uitstekend contact met de klant belangrijk zijn.

Een maatwerk dakkapel voor uw woning in De Bilt

We hebben veel ervaring in het bouwen van dakkapellen die passen bij de uitstraling van een huis. Ieder huis is uniek en een dakkapel moet passen bij de stijl van uw huis. Omdat we maatwerk dakkapellen bouwen, kunt u bij ons kiezen voor de ideale kleur, afmetingen en het materiaal. Zo blijft een dakkapel jarenlang zijn waarde houden.

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in De Bilt? U bent op afspraak van harte welkom in onze dakkapel showroom in Harderwijk. Tijdens een persoonlijk gesprek laten we u graag alle mogelijkheden zien. We kunnen op dat moment samen met u de ideale dakkapel samenstellen. Wilt u een afspraak in onze showroom? U kunt  telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Een dakkapel bouwen begint met een bezoek op locatie. Onze adviseur komt bij u thuis langs om de mogelijkheden bespreken. Met onze ervaring kunnen we ter plaatse nog beter inschatten op welke manier wij voor u de beste dakkapel voor uw huis in De Bilt kunnen bouwen en plaatsen.

Wij nemen contact met u op