Dakkapel aan de achtergevel van woning in Almere

Aan het eind van de zomer van 2021 plaatsten we een dakkapel op de 2e etage aan de achterzijde van dit huis in de wijk Tussen de Vaarten Noord in Almere. De wijk Tussen de Vaarten ligt tussen Almere Stad en Almere Buiten heeft ruim 6.000 inwoners. Dit is een fijne buurt die grenst aan het bosgebied Vaartsluisbos. In de buurt zijn onder meer een bushalte, een basisschool en een supermarkt te vinden. Het centrum van Almere Stad ligt op fietsafstand. Door de keuze voor een brede dakkapel aan de achterzijde van het huis hebben de bewoners van hun zolder een volwaardige, lichte slaapkamer gemaakt en daarmee waarde aan hun woning toegevoegd.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Tussen de Vaarten Noord in Almere

  • Type dakkapel: prefab, kunststof met plat dak
  • Afmetingen dakkapel: 388 cm breed en 175 cm hoog
  • Kleur kozijn en draaikiepraam: Ral 9016 wit
  • Kleur zijwanden en boeidelen: Ral 7016 antracietgrijs
  • Materiaal zijwanden en boeidelen: Volkern kunststof plaat

Extra opties

  • 2 vaste ventilatieroosters
  • 2 insectenhorren

Dakkapel specialist voor Almere

Door vele jaren ervaring kunnen wij van BM Daktechniek u uitstekend adviseren voor de perfecte dakkapel voor uw huis. Een dakkapel die door ons wordt ontworpen, gebouwd en geplaatst. BM Daktechniek is een echt familiebedrijf met betrokken medewerkers. In onze eigen werkplaats maken we unieke dakkapellen, geheel volgens wens van onze klanten. Ook voor uw huis in Almere zorgen we graag voor een maatwerk dakkapel.

De juiste dakkapel voor uw woning in Almere

Een dakkapel van BM Daktechniek past bij uw huis. Bij het ontwerpen van een dakkapel en het kiezen voor materialen en kleuren, is het belangrijk om goed te bepalen wat echt bij uw huis past. Samen met onze adviseur nemen we alle mogelijkheden door. We kijken daarbij nadrukkelijk naar de stijl van uw huis en zorgen dat uw nieuwe dakkapel echt een onderdeel van uw huis wordt. Op basis van uw budget kiest u voor het juiste formaat, het materiaal en de eventuele opties.

 Maak een afspraak voor een dakkapel

Wilt u een dakkapel op uw huis in Almere plaatsen en daarmee uw woongenot en de waarde van uw huis laten stijgen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

We bekijken ter plaatse de situatie en zorgen dat we in overleg met u de perfecte dakkapel voor uw huis in Almere kunnen leveren.

Wij nemen contact met u op