Dakkapel aan de achtergevel in Almere Muziekwijk

In het najaar van 2021 plaatsten we een dakkapel aan de achterzijde van dit huis in de Muziekwijk in Almere. De Muziekwijk heeft ruim 6.000 inwoners en ligt in het stadsdeel Almere Stad West. Dit is een fijne buurt met diverse voorzieningen zoals een winkelcentrum, gezondheidscentrum, NS station en diverse scholen. Met het plaatsen van een dakkapel op de 1e verdieping hebben de inwoners licht en ruimte gecreëerd en de waarde van hun huis vergroot.

De opdracht voor deze dakkapel in de Muziekwijk in Almere

  • Type dakkapel: vergunningsvrij, prefab, kunststof met plat dak
  • Afmetingen dakkapel: 440 cm breed en 175 cm hoog
  • Kleur kozijn, draaikiepraam, zijwanden en boeidelen: Ral 9001 crème/wit
  • Materiaal zijwanden en boeidelen: Keralit rabatdelen

Extra opties

  • 3 insectenhorren

Dakkapel specialist voor Almere

BM Daktechniek is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van dakkapellen. Een dakkapel wordt door onze ervaren timmerlieden in een dag geplaatst. We plaatsen dakkapellen in het hele land. We plaatsen ook op uw huis in Almere de ideale dakkapel.

De juiste dakkapel voor uw woning in Almere

Ieder project is uniek. Een dakkapel moet echt passen bij uw huis. Samen met u bekijken we vooraf de mogelijkheden voor uw huis. Op basis van uw budget bepaalt u samen met onze adviseur het materiaal, de afmetingen en eventuele opties. Zo weet u zeker dat u een dakkapel kiest waar u nog heel veel jaren plezier van heeft. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat u een dakkapel van hoge kwaliteit koopt die helemaal past bij de stijl van uw huis.

Maak een afspraak voor een dakkapel

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Almere? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Voordat we de ideale dakkapel voor uw huis bouwen, komen we bij u langs. Op locatie bij uw woning of bedrijfspand bekijken we de mogelijkheden en bespreken alle opties. Alleen zo weten we zeker dat we de perfecte dakkapel voor uw huis in Almere leveren.

Wij nemen contact met u op