Het gaat goed met de Nederlandse economie. Er is een werkloosheid in ons land van slechts 3,4%. Door de gunstige economie is er steeds meer werk.

Bouwpersoneel wordt schaars

Vooral in de bouw merken de bedrijven dit. De bouwproductie is in 2018 ten opzicht van 2017 met maar liefst 7% gegroeid. Ook dit jaar blijft de groei, vooral in de woningbouw, aanhouden. Het bouwvolume in van woningen en kantoren was in de eerste drie maanden van dit jaar meer dan 12%! Woningbezitters kiezen er ook voor om met het uitbreiden van hun bestaande huis – zoals het plaatsen van een dakkapel – de leefruimte en waarde van hun huis te vergroten.

De toegenomen vraag naar woningbouw en –verbouw heeft zijn effecten op de werkgelegenheid. In het tweede kwartaal van 2019 waren er maar liefst 18.900 openstaande vacatures in de bouwsector. 

Een van de brancheorganisaties in de bouw noemt het vinden én vasthouden van goed gekwalificeerd personeel de grootste uitdaging voor ondernemers. De branche doet er alles aan om het kiezen voor een baan of opleiding in de bouw aantrekkelijk te maken.

Werken bij BM Daktechniek

BM Daktechniek is een kleinschalig familiebedrijf uit Harderwijk. Met meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van dakkapellen en dakramen hebben we een grote klantenkring opgebouwd. We bieden onze klanten vakkundig advies en hoge kwaliteit maatwerk. Door de groeiende vraag zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team. Ben je een ervaren timmerman of ZZP-timmerman? Heb je goede communicatieve vaardigheden en woon je in de buurt van Harderwijk? Wij bieden een uitstekende beloning en een fijne werksfeer.

Kom eens koffie drinken

Wil je kennismaken met ons bedrijf en praten over de mogelijkheden voor jou als ervaren timmerman?
Bel 0341-451355 of mail info@bmdaktechniek.nl