U kunt uw nieuwe dakkapel door ons laten voorzien van een screen of een rolluik. Met een screen kunt u het licht filteren en warmte buiten houden. Ideaal als u met uw nieuwe dakkapel bijvoorbeeld een kamer creëert waar u bij daglicht wilt werken en waar het in de zomer niet te warm moet worden. Met een rolluik kunt u de ramen van uw dakkapel verduisteren, isoleren en zelfs een inbraakpoging vertragen. Meer voordelen van een rolluik of screen bekijkt u hier.

De beste motor voor uw rolluik of screen

Wij monteren bij uw nieuwe dakkapel uitsluitend elektrisch bedienbare rolluiken en screens. Zo’n rolluik of screen van BM Daktechniek wordt bewogen door een elektrische motor van Somfy. De motoren van Somfy hebben – bij het juiste gebruik – een zeer lange levensduur.

Somfy Altus of Somfy Oximo motor

Wij zorgen ervoor dat we een passende motor voor het screen of rolluik van uw dakkapel installeren. Bij het installeren van een screen kiezen we normaal gesproken voor de Somfy Altus motor. Deze buismotor is speciaal geschikt voor screens bij uw dakkapel. De motor is eenvoudig met de wandzender af te stellen.

De Somfy Oximo motor is speciaal geschikt voor elektrische rolluiken en heeft ook een geïntegreerde ontvanger. De motor controleert automatisch de open- en sluitinstellingen en stelt deze periodiek bij zodat uw rolluik altijd perfect opent en sluit. De Oximo motor is voorzien van een obstakeldetectie en is beschermd tegen bevriezing.

Op afstand bedienbaar

Zowel de Somfy Oximo als de Altus zijn voorzien van een ontvanger voor het op afstand bedienen. Somfy noemt dit RTS: Radio Technologie Somfy. De Somfy motoren worden door BM Daktechniek standaard geleverd met een draadloze muurschakelaar. Deze wordt geleverd in kleur wit. Dankzij de schakelaar kunt u uw screen of rolluik eenvoudig bedienen via pulsbediening. Kies voor op/neer of stop. De muurschakelaar heeft een ontvangstbereik van 20 meter door wel 2 betonnen muren.

Uw screen of rolluik bedienen met een app.

U kunt ook kiezen voor de IO motor in combinatie met de Conexoon van Somfy. Deze hebben als voordeel dat ze zelfs – via de Somfy app – vanaf iedere plek bediend kunnen worden. Deze motor kan tegen meerprijs geleverd worden.

Advies op maat

Wij adviseren u graag persoonlijk bij het kiezen van een elektrisch bedienbaar screen of rolluik bij uw nieuwe dakkapel. Verdere interesse? Bel of e-mail ons voor een vrijblijvende aanbieding.

Wij nemen contact met u op