Gaat u een dakkapel op uw huis plaatsen en twijfelt u nog welke dakkapel leverancier u gaat inschakelen? Dan bent u vast en zeker op internet aan het zoeken naar beoordelingen van andere klanten.

Beoordelingen helpen bij het kiezen

Online reviews worden door meer dan driekwart van alle Nederlandse consumenten gebruikt bij de aankoop van producten, het boeken van een vakantie of het reserveren van een restaurant. Best logisch, want met het lezen van beoordelingen van andere consumenten komt u er snel achter wat voor u de beste keuze is.

Gesjoemel met reviews

Onlangs verschenen er berichten in de media dat een deel van de online beoordelingen niet helemaal objectief zijn. Er zijn bedrijven die mensen geld betalen om reviews te schrijven. Deze reviews worden dan verkocht aan webwinkels en reviewplatforms. Als ze worden geplaatst is niet meer duidelijk dat ervoor is betaald.

Fake reviews zijn strafbaar

Het plaatsen van misleidende beoordelingen is strafbaar. In Nederland is de Autoriteit Consument en Markt (ACM) verantwoordelijk voor het toezicht op het correct informeren van consumenten. Er zijn al een aantal rechtszaken over reviews voor de rechter gekomen.

Echte reviews bij BM Daktechniek

Bij BM Daktechniek hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het maken van maatwerk dakkapellen voor huizen in heel Nederland. De laatste jaren vragen we onze klanten om hun ervaringen met de dienstverlening van BM Daktechniek te delen. Als een klant binnen twee weken na het plaatsen van de dakkapel zo’n beoordeling schrijft, krijgt deze klant € 20,- retour . Bij de beoordeling staat het e-mailadres van de klant vermeld en een foto van de dakkapel afgebeeld. Op die manier hebben we meer dan 300 echte reviews verzameld. U kunt ze hier lezen.

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9
Wij nemen contact met u op