Overweegt u een nieuwe dakkapel? Dan is de eerste stap het vinden van een professioneel en betrouwbaar bedrijf om deze te laten plaatsen. We delen vier redenen om voor een dakkapel van BM Daktechniek te kiezen.

Met een dakkapel creëert u meer licht en ruimte. Het is daarom altijd een goede en slimme investering in uw woning. Maar voordat u kunt genieten van uw nieuwe dakkapel, gaat u eerst op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf om deze te laten plaatsen. We vertellen u graag wat het u oplevert als u kiest voor een dakkapel van BM Daktechniek. 

BM Daktechniek heeft meer dan 20 jaar ervaring

BM Daktechniek heeft meer dan twintig jaar ervaring met het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van diverse soorten dakkapellen en Velux dakramen. Door onze ruime ervaring bent u verzekerd van de beste kwaliteit, professioneel vakmanschap en goede service. Onze experts luisteren graag naar uw wensen om zo tot een passend advies te komen voor uw ideale dakkapel. 

Elke dakkapel is maatwerk

Al onze dakkapellen worden op maat voor uw woning gemaakt. U bent dus altijd verzekerd van maatwerk, zodat u straks kunt genieten van een perfect passende dakkapel. Wij denken daarnaast ook graag mee over de uitstraling. Een klassieke of moderne dakkapel? Met een dakkapel van BM Daktechniek is veel mogelijk. 

Klanten beoordelen ons met een 9

Elk jaar mogen we honderden klanten blij maken met een nieuwe dakkapel. Op basis van meer dan 500 beoordelingen geven onze klanten ons een prachtig gemiddeld cijfer: een 9! Daar zijn we natuurlijk trots op. Onze dakkapellen worden geplaatst door heel Nederland. Van Amsterdam, Harderwijk, Zwolle tot aan Zoetermeer. 

Kwaliteit vinden wij heel belangrijk

BM Daktechniek heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een vakkundig geplaatste kwaliteitsdakkapel verhoogt de waarde van uw woning. Wij bieden standaard tien jaar garantie op alle materialen en de gehele constructie (bij deugdelijk onderhoud).Wij werken enkel met duurzame en goede materialen die lang meegaan en garanderen dat elke dakkapel vakkundig wordt geplaatst. Zo kunt u jarenlang genieten van uw dakkapel. 

Bent u op zoek naar een nieuwe dakkapel, geplaatst door vakmensen? Wij helpen u graag verder met het beste advies! Neem contact met ons op, of vraag vrijblijvend, gemakkelijk een offerte aan!

Wij nemen contact met u op