Het nieuwe jaar is begonnen. Nu is het moment aangebroken om uw goede voornemens ook echt te gaan uitvoeren!

Gaat u voor een gezonder leven, meer gezelligheid of nieuwe dingen? De populairste goede voornemens zetten wij alvast op een rij. Zit uw voornemen er tussen?

1 Afvallen
Dit is het meest gekozen voornemen in Nederland. Niet zo vreemd, want bijna de helft van onze bevolking heeft overgewicht. Nu de feestdagen achter de rug zijn moet het lukken!

2 Stoppen met roken
Roken is steeds minder geaccepteerd en de meeste rokers willen eigenlijk stoppen. Het begin van het nieuwe jaar is hét moment om deze ongezonde gewoonte te stoppen.

3 Meer tijd voor vrienden en familie
Dit blijkt in de praktijk lastig uit te voeren. We zijn allemaal drukker dan ooit en via social media hebben we heel veel ‘’contact’’. Maar zo’n bezoekje is toch wel zo leuk?

4 Meer sporten
Sporten is heel goed voor uw lijf. Toch blijkt het erg lastig om regelmatig hardlopen, tennissen of zelfs een rondje fietsen vol te houden best lastig. Doe uw best!

5 Meer genieten
Omdat we het zo druk hebben, heeft iedereen regelmatig het gevoel dat het allemaal ook een tandje minder kan. Door minder te stressen kunt u veel meer genieten!

Het beste voornemen voor 2018

We kunnen ons ook voorstellen dat u zich ook heeft voorgenomen om nog meer genieten van uw huis in 2018. Misschien wilt u zelfs het liefst groter wonen. Dat is goed te organiseren.

Kies voor een dakkapel

Met een dakkapel van BM Daktechniek maakt u van uw zolder een volwaardige, lichte kamer. Door de dakkapel krijgt u letterlijk meer vierkante meters aan woonruimte. Zo kunt u dit voornemen heel betaalbaar uitvoeren. Vraag vandaag alvast een offerte aan!