In sommige gevallen is het niet mogelijk om een vooraf, in onze werkplaats gemaakte dakkapel, met een hijskraan te plaatsen. Omdat er geen ruimte is om de hijskraan te parkeren. Of omdat de vorm van uw dak dusdanig is, dat een dakkapel alleen ter plaatse opgebouwd kan worden.

BM Daktechniek heeft veel ervaring in het ter plaatse opbouwen van unieke traditionele maatwerk dakkapellen. Natuurlijk met onze garantie van 10 jaar op alle materialen en de gehele constructie.

Voorbereiding voor de plaatsing van de dakkapel

Voor het plaatsen van een dakkapel op locatie is een goede voorbereiding van groot belang.
We bespreken bij u thuis uw wensen en meten uw dakkapel zeer nauwkeuring vrijblijvend in. U krijgt een gespecificeerde offerte waarin we uw wensen exact hebben vertaald naar de mogelijkheden voor het ter plaatse opbouwen van een maatwerk dakkapel.

Het opbouwen van de dakkapel

Voor het bouwen van uw nieuwe traditionele dakkapel zijn er oneindig veel mogelijkheden. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit types met een schuin dak, een plat dak en modellen waarbij de nok een- of tweezijdig is verhoogd. De meest gebruikte materialen zijn kunststof, hout of een combinatie van beide.

De timmerlieden van BM Daktechniek bespreken vooraf met u de manier waarop ze te werk gaan. Enige geluidsoverlast zal tijdens de bouw plaatsvinden, maar wordt door ons zoveel mogelijk vermeden.

Afwerken van de dakkapel

De buitenzijde van de dakkapel wordt geheel wind –en waterdicht, en volledig geïsoleerd opgeleverd. Tegen meerprijs kunnen we de binnenzijde van uw dakkapel afwerken. Denk hierbij aan het plafond, zijwanden of een aan te helen binnenwand. Daar waar nodig worden vervolgens afwerkplinten gemonteerd.

Uw dakkapel is klaar

U zult verrast zijn over het resultaat. U heeft extra beloopbare oppervlakte gekregen en uw dakkapel brengt veel extra licht.

Wij nemen contact met u op