Een heerlijk ligbad, (regen)douche, dubbele wastafel en bij voorkeur ook een toilet. Al deze sanitaire wensen staan op het badkamer verlanglijstje. Zeker met een kleine badkamer is de indeling van groot belang en kan een dakkapel voor u de oplossing zijn voor het realiseren van extra ruimte.

Mogelijkheden met een dakkapel

Door het schuine dak in uw badkamer wordt u beroofd van veel praktische ruimte. Door het plaatsen van een dakkapel wordt dit probleem direct opgelost. De ideale dakkapel voor uw badkamer gaan we in overleg met u samenstellen. Indien u optimale privacy wenst, dan voorzien we uw dakkapel van bijvoorbeeld satijnglas. Voor extra ventilatie om vocht tegen te gaan adviseren we een DucoKlep ventilatierooster. De hoogte waarop de dakkapel vanaf de vloer gebouwd wordt is ook van belang. Dit om voldoende stahoogte te realiseren voor montage van uw wastafel. Het bouwtechnisch inventariseren van de mogelijkheden zal plaatsvinden tijdens het vrijblijvend inmeten van uw dakkapel.

Inspiratie opdoen?

Kijk dan eens op onze Pinterest-pagina. Hier kunt u alvast wat ideeën opdoen voor uw badkamer in combinatie met een dakkapel. Daarnaast ziet u hier ook enkele voorbeelden van door ons geplaatste houten en kunststof dakkapellen. Bezoek onze website voor onze dakkapel prijzen.

Offerte aanvragen

Direct een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen? Maak dan gebruik van onze offerte-tool. In zes stappen stelt u uw dakkapel samen. U ontvangt een voorlopige en vrijblijvende indicatieve offerte via de e-mail.

Wij nemen contact met u op