Bij de dakkapellen van BM Daktechniek horen kozijnen van hoge kwaliteit. Onze kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, geluids- en warmte isolerend en gaan wel dertig jaar mee. Vanaf januari 2018 gaan we onze dakkapellen voorzien van een ander type kunststof kozijn. Het huidige Veka Topline kozijn wordt vervangen door het Veka Softline profiel.

Voordelen van het Veka Softline profiel

Veka Softline 82 NL is een robuust, dikwandig systeem dat voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnorm. De kozijnen zijn extra stabiel – en inbraak werend – door stalen versterkingen.

De kozijnen zijn opgebouwd uit meerdere kamers waarmee een krachtige warmte isolatie wordt bereikt. De afdichtingen lopen rondom en zorgen voor een uitstekende winddichtheid, de beste slagregendichtheid en een hoge geluidsisolatie.

De vormgeving van het Softline 82 NL profiel is geïnspireerd op de Nederlandse bouwstijlen. Kenmerkend zijn de inbouwdiepte van 116 mm en de typisch afgeschuinde kozijnprofielen die diepte geven aan het beeld van uw dakkapel. Met de inbouwdiepte zijn de kozijnen voorbereid op een combinatie met zware, drie-laags beglazing.

De kozijnen zijn leverbaar in meer dan vijftig kleuren en decors. Ook een aluminium deklijst kan worden geleverd in de kleur van uw keuze. De Softline kozijnen worden duurzaam geproduceerd in Duitsland en zijn nagenoeg 100% recyclebaar.

Met de kwaliteit van het Veka Softline kozijn is een probleemloze levensduur van meer dan dertig jaar gegarandeerd.

Drie soorten Veka Softline profielen

BM Daktechniek kiest standaard voor het Veka Softline NL 82 profiel verdiepte profiel. Dit kozijn heeft door het verdiepte profiel een mooie, luxe uitstraling. Op verzoek kan ook het AD of het Retro profiel geleverd worden.

Softline 82 NL AD profiel heeft een elegant design, zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie.

Het Softline 82 NL Retro profiel ademt de sfeer van de jaren dertig. Dit profiel is speciaal ontwikkeld voor een bouwstijl met grote, heldere lijnen en een stoere uitstraling.

Kom kijken in onze showroom

Wilt u onze nieuwe Veka Softline kozijnen komen bekijken. De mogelijkheden vergelijken en een persoonlijk advies krijgen? Kom dan eens kijken in onze dakkapel showroom in Harderwijk. We heten u van harte welkom!

Wij nemen contact met u op