Wat opvalt bij de internationale designbeurzen in Europa is dat er veel zachte en aaibare materialen worden gebruikt. Maar ook veel flexibele, lichtgewicht, mobiele en duurzame oplossingen. Alles verpakt in krachtige vormen met spannende dessins en vooral veel kleur. Drie opvallende trends in 2012 zijn: strandhuis, pastel en geometrie:

Strandhuis
Stel uw huis voor op het strand. In een lekkere lounge-stoel met uitzicht over een diep blauwe zee, zand en de zon. Deze sfeer vinden we terug in een interieur met heldere tinten: fris wit, kiezel, zeegroen en zand. Maar ook ruwe materialen, zoals: riet, hout, bamboe en rotan. Het voelt of buiten naar binnen komt.

Pastel
Dit jaar kunt u niet om pastel tinten heen. Zachte kleuren, zoals: mint, zalm, bloesem roze, licht baby blauw. De zoete pastelkleuren worden bij voorkeur gecombineerd met felle kleuraccenten (neon, geel en roze) voor iets meer pit.

Geometrie
Rechthoekig, vierkant, driehoekig, cirkelvormig. Geometrische blokken zijn helemaal in. Het maakt het interieur krachtig, strak en dynamisch.

Ook dakkapellen zijn onderhevig aan modetrends als het gaat om vorm, stijl, materiaalkeuze. Gelukkig biedt BM Daktechniek een ruime keus aan houten en kunststof dakkapellen. Ze worden op maat en geheel naar uw wensen vervaardigd, geplaatst en afgewerkt. Bekijk de prijzen dakkapel en vraag vrijblijvend een offerte dakkapel aan.

Wij nemen contact met u op