Zomer of winter; regen, zon of wind… het plaatsen van een dakkapel laat u over aan een ervaren specialist. Logisch natuurlijk, want een vakkundig geplaatste dakkapel verhoogt de waarde van uw huis.

Bij BM Daktechniek hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van dakkapellen en Velux dakramen. Wij geven u standaard 10 jaar garantie op alle materialen en op de gehele constructie van uw dakkapel (bij deugdelijk onderhoud).

Onze warmste dakkapeldagen ooit

U kunt zich voorstellen, afgelopen week hadden onze vakmannen een warme week. Werken op het dak betekent werken in de volle zon.

Op donderdag 25 juli, de warmste dag ooit in ons land gemeten, hadden we de plaatsing van maar liefst drie dakkapellen gepland. Gelukkig konden we met onze klanten en medewerkers goede afspraken maken om de plaatsing – ondanks de warmte – verantwoord door te laten gaan.

In goed overleg met onze klanten en hun directe buren konden we gisteren al om 06.00 uur ’s morgens beginnen met plaatsen. Zo waren onze ervaren timmerlieden al rond 13.00 uur – het warmste moment van de dag – klaar met het werken op het dak. Onze klanten zorgden bovendien voor voldoende drinkwater en heerlijke broodjes.

Dank u wel!

We zijn er trots op dat we al meer dan 20 jaar honderden dakkapellen in het hele land mochten plaatsen. En we zijn extra trots op onze klanten en medewerkers die ervoor zorgen dat we zelfs onder extreem warme weersomstandigheden van afgelopen week ons (vak)werk mogen doen.

We wensen u een heerlijke zomer … met iets lagere temperaturen!

Wij nemen contact met u op