De huizenmarkt is op dit moment stroef ook in Harderwijk. Verhuizen zit er voor de meesten dus voorlopig niet in. Wilt u toch meer ruimte en licht in huis, dan is de keuze voor een dakkapel snel gemaakt. Kies dan voor een kwalitatieve maatwerkdakkapel. Die past perfect bij de sfeer van uw woning, biedt direct comfort en u verhoogt hiermee tevens de waarde van uw woning

In 2013 kozen verschillende woningbezitters in Harderwijk al voor een nieuwe dakkapel van BM Daktechniek. Zowel vergunningsvrije dakkapellen als dakkapellen waarvoor een omgevingsvergunning moest worden gevraagd. Allemaal op maat gefabriceerd en vakkundig geplaatst binnen één dag. Er is heel veel mogelijk in vormgeving, formaat, kleuren en materialen.

Kunststof dakkapellen van meer dan 5 meter

‘Wij zijn onlangs verhuisd en hebben door BM Daktechniek een nieuw dakkapel op onze woning aan de Eisenhowerlaan laten plaatsen. Dit hebben wij zo’n vijf jaar geleden ook op onze vorige woning laten doen door hen. Daar wij zeer tevreden waren over hun werkwijze hebben wij dit keer niet eens verder gekeken, maar gelijk BM Daktechniek laten komen. Dat raad ik iedereen aan. Ontzettend goede werklui en zeer betaalbaar!’ De dakkapel is ruim 5 meter breed en biedt een zee aan extra ruimte en licht.

Half maart plaatst BM Dakkapel nog een vergunningsvrije kunststof dakkapel van 5.43 m op de achtergevel aan de Trumanlaan in Harderwijk. Tevens is vergunning aangevraagd voor een dakkapel met schuindakconstructie voor de voorgevel en elders in Harderwijk met platdakconstructie voor de achtergevel.

Kortom, er is veel mogelijk in Harderwijk. En de verlaging van het btw-tarief maakt het plaatsen van een dakkapel dit jaar ook voordeliger.

BM Daktechniek al 20 jaar vakmanschap uit Harderwijk

BM Daktechniek is gevestigd in Harderwijk en plaatst kwalitatieve dakkapellen door heel Nederland. Ze kent haar thuismarkt als geen ander en weet goed wat er binnen de gemeente kan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw woning? Bekijk onze prijzen dakkapel en vraag een offerte dakkapel aan. Wij denken graag met u mee.

Wij nemen contact met u op