Ieder huis in ons land is anders. Natuurlijk wonen we allemaal onder een dak en hebben we vier muren, maar een jaren ’30 arbeiderswoning is toch echt wat anders dan een drive-in woning. Ook heeft een grachtenpand heel andere kenmerken dan een twee-onder-één-kap.

Bij het samenstellen van een dakkapel zijn de unieke eigenschappen van uw huis zeer belangrijk. Zelfs zo belangrijk dat u een maatwerk dakkapel wilt. Dat is een dakkapel die helemaal past bij de uitstraling, vorm en het materiaal van uw woning.

Wij van BM Daktechniek gaan graag een stapje verder bij het vervaardigen van uw ideale dakkapel. Voor uw maatwerk dakkapel heeft u alle keuzevrijheid. Welke wensen heeft u voor het materiaalgebruik, de afmeting of het model? Een brede, of juist zeer smalle dakkapel is mogelijk.

Voorbeeld maatwerk dakkapel

In Amersfoort (foto bij dit bericht) hebben we onlangs een serie maatwerk dakkapellen geplaatst. De dakkapellen zijn voorzien van uitgebouwde zijwanden en boeirand. De dakkapellen zijn volledig in antracietgrijs (kleur Ral 7016) opgeleverd. Het laten monteren van een rolluik is ook mogelijk.

Wilt u een maatwerk dakkapel?

Met een maatwerk dakkapel krijgt u altijd het resultaat dat perfect bij uw wensen en uw huis past. We gaan graag persoonlijk met u in gesprek over de ideale dakkapel voor uw huis. We houden tijdens het hele proces contact. U beoordeelt de offerte en tekening en pas na uw akkoord gaan we in de werkplaats of ter plaatse op uw dak aan het werk.

Bel vandaag nog voor een afspraak in onze showroom. U bent van harte welkom.

Wij nemen contact met u op