Per 1 oktober 2012 zal het algemene hoge Btw-tarief worden verhoogd van 19% naar 21%. Dit geldt ook voor het plaatsen van een dakkapel. Als u overweegt een dakkapel te plaatsen en offertes vergelijkt, houdt u dan nu al rekening met dit prijsverschil (2%).

Voor dakkapellen die na 1 oktober worden geplaatst dient u 21% Btw te betalen. Als dit niet in uw offerte of opdracht is meegenomen, moet u er rekening mee houden dat u het prijsverschil alsnog achteraf moet bijbetalen! Op de gemiddelde prijs van een dakkapel scheelt dit al snel een kleine honderd euro.

Bij het aanvragen van een vergunning dakkapel kan de doorlooptijd tussen offerte, opdracht, fabricage en plaatsing al snel oplopen tot 9 weken.

Om u een betrouwbaar beeld te geven van de werkelijke kosten van uw dakkapel, zal BM Daktechniek al vanaf medio augustus bij dakkapellen waarvoor vergunning is vereist, met 21% btw offreren.

Op zoek naar kwaliteit voor een concurrerende prijs? BM Daktechniek levert uitsluitend kwaliteitsdakkapellen op maat, ook kunststof dakkapellen. Ze worden geheel naar uw persoonlijke wensen vervaardigd, nauwkeurig geplaatst en keurig afgewerkt. De prijs is concurrerend. Bekijk de prijzen dakkapel en vraag vrijblijvend een offerte dakkapel aan. Nu ook op Facebook.