Voor veel mensen die geïnteresseerd zijn in een dakkapel is het risico van lekkage een belangrijk struikelblok. Het idee om van een donkere zolder een riante werk- of slaapkamer te maken is natuurlijk heerlijk, maar u moet er niet aan denken dat uw dak na het plaatsen van de dakkapel blijkt te lekken.

Goede montage voorkomt lekkage

De montage van de dakkapel en de afwerking van het dak is het werk van vakmensen. Als de dakbedekking aan de achterzijde van uw dakkapel niet goed onder de pannen wordt aangebracht is er kans dat er lekkage ontstaat. Ook als er teveel ruimte tussen de wangen (zijkanten) van de dakkapel en de dakpannen zit kan er een serieus probleem ontstaan.

Vocht van binnenuit weren

In een huis waarin wordt geleefd ontstaat vocht. Vocht in de dakkapel kan schimmels en/of rotting veroorzaken. Hierdoor wordt de levensduur en kwaliteit van de constructie beïnvloed. Bij het plaatsen van een dakkapel houden we extra rekening met vocht van binnenuit. Met dampwerende folie wordt voorkomen dat vocht condenseert aan de koude zijde van de nieuwe dakconstructie.

Het aanbrengen van folie op bevestigings- en aansluitpunten van de dakkapel is nauwkeurig werk.

Garantie op uw dakkapel

Bij BM Daktechniek hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van dakkapellen. We zorgen voor een perfecte aanhechting van de dakkapel aan uw dak. Ook na het plaatsen van uw dakkapel kunt u rekenen op service en kwaliteit van BM Daktechniek.

U heeft – bij deugdelijk onderhoud – 10 jaar garantie op alle materialen en de gehele constructie van onze dakkapellen. Op de gebruikte materialen ontvangt u ook 10 jaar KOMO-keurgarantie.

Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen als u vragen heeft of als er problemen ontstaan met een door ons geplaatste dakkapel.

Informeer naar de mogelijkheden voor een dakkapel voor uw huis

BM Daktechniek plaatst dakkapellen in heel Nederland. In onze showroom in Harderwijk kunt u vrijblijvend kennismaken met materialen en manieren van afwerken. Bel gerust voor een afspraak!

Wij nemen contact met u op